USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Панамськими офшорами керували покійники і бідняки

12 Квітня 2016 21:37
Десятьма тисячами фірм керувала жінка, яка померла ще в 2005 році.

Про це повідомляє Новий регіон 2.

Підставні особи управляли тисячами фірм, зареєстрованих панамської юридичною фірмою Mossack Fonseca.

Як повідомляє The Sunday Times, 10 361 фірмами керувала Віанке Скотт, яка померла ще в 2005 році. Померла жінка якимось дивом підписувала документи, брала участь в діяльності підставних компаній, була на зборах директорів і навіть обиралася на посаду секретаря правління компаній.

Інший приклад - жінка на ім'я Іветта Роджерс, яка зараз живе в бунгало в 20 кілометрах від столиці Панами, Панама-Сіті, проте є керівником більш 7 тисяч компаній. Роджерс відмовилася коментувати свою робочу діяльність журналістам.

Нагадаємо, понад рік 380 журналістів із 78 країн вели найбільше в історії журналістське розслідування, вивчаючи діяльність офшорного оператора Mossack Fonseca.

Репортери повідомляють, що знайшли важливу інформацію щодо 12 чинних чи колишніх лідерів держав світу. До списку потрапив, зокрема, й чинний Президент України, про що вони опублікували у статті про секретний офшор і «моральний злочин» Петра Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus