USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук назвав ціну «Волиньобленерго»

28 Жовтня 2013 13:08
Ринкову ціну ПАТ «Волиньобленерго» назвав голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук під час оперативної наради, що відбулася 28 жовтня.

«Продайте волинське обленерго, його ринкова ціна сьогодні понад 400 мільйонів гривень. Ми зробили все, щоб ця державна компанія була ефективною. Я людина, якій болить наповнення державного бюджету, тому що ми область дотаційна та субвенційна», - зазначив голова облдержадміністрації, говорячи про наповнення бюджету коштами від приватизації державного майна.

З іншого боку, з його слів, минула зима показала, що державні обленерго краще працюють у надзвичайних ситуаціях та роблять інвестиційні програми. Як розповів Борис Клімчук, ПАТ «Волиньобленерго» планує завершити ряд інвестиційних програм у цьому році, на наступний рік має «правильні плани на 40 мільйонів гривень». Він повідомив, що державна структура наразі цілком його влаштовує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
jktyf Показати IP 28 Жовтня 2013 15:17
да старий вже керує точно в донецьку сторону

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus