USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тарас Пустовіт потрапив у ТОП-10 українських корупціонерів року

13 Липня 2015 13:01
Рідний брат колишнього голови Волинської облдержадміністрації Григорія ПустовітаТарас Пустовіт потрапив у ТОП-10 українських корупціонерів року, - повідомляє ЕспресоTV.

Так, механізм поповнення "власної кишені" полягав у одержанні упродовж певного часу хабарів від місцевих перевізників. Гроші вимагалися за надання переваг у конкурсах з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах. Під час отримання чергового "траншу" у розмірі $8 тисяч вже екс-заступник очільника Рівненщини був затриманий.

В області й досі пам’ятають його гучну заяву під час засідання Люстраційного комітету у квітні 2014 року.

"Немає змісту йти у владу, якщо все залишиться як було. Всі корупційні схеми мають бути зламані", - заявив тоді Пустовіт.

Судячи з усього, трохи менше, ніж за рік, Пустовіт забув про сказане. Перебуваючи на посаді заступника голови ОДА, Пустовіт відповідав за ЖКГ, будівництво та транспортну галузь. Також він очолював конкурсну комісію, щодо отримання тендерів на міжміські маршрути в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 13 Липня 2015 16:50
треба не рейтинги будувати, а саджати тих корупціонерів. років на 15, щоб іншим було не повадно.
Лучанин до Анонім Показати IP 13 Липня 2015 18:08
Пустовіт брехун і злодій. ГАНЬБА Волині. Детальніше : http://espreso.tv/article/2015/07/07/top_10_korupcioneriv_roku

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus