USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку рубають гілку, на якій сидять

16 Грудня 2008 18:29
Адміністрація ринку на вулиці Конякіна у Луцьку (біля школи № 11) збільшила вартість оренди торгових місць для підприємців у півтора рази. Про це «Волинським Новинам» повідомили підприємці.
Як ідеться у зверненні підприємців до редакції, адміністрація ринку кілька разів упродовж року підвищувала вартість оренди. Якщо у ІІ кварталі люди платили за 1 квадратний метр у день 1,15 гривні, то у ІIІ-му – вже 1,5, а в ІV-му – ще на тридцять копійок більше.
Однак, як скаржаться підприємці, директор ринку Ольга Дубина вимагає, аби 1 січня оренда становила 2,8 гривні за один квадратний метр щодня. Тобто з контейнеру площею 9 квадратів місячна виручка становить понад 750 гривень, плюс майже дві сотні гривень ринкового збору. Цікаво, що на інших ринках за оренду торгового місця в день платять на добрих 30-50% менше, а покупців на Старому чи Завокзальному ринках значно більше.
На ринку 16 грудня побував голова постійної депутатської комісії Луцької міськради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Юрій Довгун. Він поспілкувався із підприємцями, однак директора на місці не виявилося. Люди розповіли, що зверталися з цього приводу до волинського відділення Антимонопольного комітету та департаменту підприємництва луцької мерії, але поки що безрезультатно.
Пан Довгун пообіцяв вивчити це питання на засіданні комісії, куди запросять представників підприємців та адміністрації торговища.
За його словами, зараз, в умовах кризи, навпаки потрібно підтримувати малий та середній бізнес, адже інші галузі економіки переживають не найкращі часи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus