USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У райцентри повертаються таксі

9 Червня 2010 12:02
Мешканці Горохівського району можуть на взірець жителів великих міст Волині їздити на таксі – у райцентрі працює близько 20 таксомоторів.

Про це пише «Волинь-нова».

Таксі до району повернули колишній військовослужбовець, майор запасу Юрій Куприсюк разом із автобусним перевізником Степаном Кулешем та водієм Романом Поліщуком.

Чоловіки вирішили на власних автомобілях таксувати із міської автостанції Горохова ще з 2002 року. На перших порах цю справу запроваджувати було важко. Хоча на той час у місті ніякого громадського транспорту й не передбачалося.

За допомогою реклами та особистих візиток послуга набула популярності. Помірні ціни на таксі, яке доступне в будь-яку пору, культура обслуговування досить швидко дали свої результати. І вже таксі почали замовляти навіть із віддалених сіл району не тільки для перевезення пасажирів, а й доставки великогабаритних вантажів.

Нині автопарк місцевих таксі зріс до 20 машин. У колективі є цілі сімейні династії, які зголосилися надавати землякам призабуду від радянських часів послугу перевезення на таксі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus