USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Україна припинила імпорт російської електроенергії

1 Грудня 2008 18:37

Україна відсьогодні припинила імпорт електроенергії з Росії. Про це розповів прес-секретар Міністерства палива та енергетики Фент Ді, – повідомляють 1 грудня «Волинські Новини».

Як інформує ICTV, купувати російську електроенергію почали із середини вересня. Однак вплив світової фінансово-економічної кризи призвів до скорочення споживання енергоресурсів в Україні, зокрема вугілля, газу й електроенергії.
Довелося навіть виводити в резерв один із шести блоків Запорізької АЕС. Тому Мінпаливенерго вирішило відмовитися від імпорту електроенергії на користь власної генерації.
За даними на 1 листопада, Україна одержала з Росії 637,5 мільйона кВт год електроенергії на $44 мільйони. Торік Україна не імпортувала електроенергію з Російської Федерації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Свой Показати IP 2 Грудня 2008 10:17
Наконец-то зашевелили задами, долбаки
Анонім Показати IP 2 Грудня 2008 12:03
А набіса узагалі було імпортувати, якщо у самих перевиробництво електроенергії?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus