USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Укртелеком» куплять разом із боргами

21 Липня 2010 13:01
Продаж підприємства принесе бюджету близько 10 мільярдів гривень.

Про це інформує Gazeta.ua .

«Рішення з продажу «Укртелекому» може бути прийнято у будь-який момент. Але поки об'єкт нам не переданий. Має бути ініціатива Мінтрансзв'язку, рішення уряду», - повідомив голова Фонду державного майна Олександр Рябченко.
Він пояснив, що головними перепонами у продажу «Укртелекому» є виділення спецзв'язку, який не може бути приватизований разом з усім підприємством, рішення проблем зв'язку на селі, а також «кредит у 500 мільйонів доларів, який висить на «Укртелекомі».
«Підприємство викликає достатньо велику зацікавленість. Потенційні покупці існують. Кожен тиждень приїжджає якійсь відомий світовий банк чи світова інвестиційна компанія з великим ім'ям у якості радників. Усі радники одноголосно говорять, що кредит не є гальмом для інвесторів», - запевнив Рябченко.
Він вважає, що «Укртелеком» рано чи пізно буде приватизований.
«Іншого варіанту немає. Уявіть собі, ну хто з держави буде зараз видавати гроші на кредит? Це би було фантастикою», - сказав голова Фонду.
Він наголосив, що продаж підприємства принесе у держбюджет 10 мільярдів гривень.
Нагадаємо, раніше голова Фонду держмайна заявляв, якщо «Укртелеком» не вдасться виставити на продаж до 15 серпня, то кошти від нього не встигнуть потрапити до бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus