USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські гірники пікетують ВР. Вимагають звільнити Демчишина. ОНОВЛЕНО

23 Квітня 2015 12:55
“Дотримайтеся своєї обіцянки! Приберіть Демчишина!”, “Депутати! Не відкладайте відставку Демчишина”, “Україні — вугілля, шахтарям — гроші, Демчишину — ганьба!”, “Вимагаємо зустрічі з Президентом”, “Ми не просимо чужого, ми прийшли за своїм”, – з такими гаслами пікетують Верховну Раду шахтарі сьогодні, 23 квітня. Про це інформує УНН.

За станом на 16:00 стало відомо, що Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин перервав свій робочий візит до США і в терміновому порядку повертається до Києва, – повідомляє Корреспондент.

"У зв'язку з пікетами шахтарів міністром прийнято рішення про скорочення робочого візиту до США на півтора дня. Сьогодні вилітаємо до Києва! На жаль, скасовуємо дуже багато важливих і корисних зустрічей", - повідомив БНО-Айріян з Х'юстона.

За станом на 14:30 до мітингу шахтарів у центрі Києва долучилися люди в білих балаклавах. Шахтарі з новоприбулою групою підтримки попрямували до Адміністрації президента.

До мітингуючих шахтарів під Верховною Радою прийшло підкріплення – люди в білих балаклавах. Про це в Twitter написав “Остров”, опублікувавши фото в мережі Twitter.

Шахтарі стукають касками і кричать їм: “Спасибі!” Колона протестувальників збирається вирушати в Адміністрації президента, - додало видання.



Нагадаємо, шахтарі сьогодні зібралися під стінами Верховної Ради. Поряд з пікетом шахтарів ВР пікетує група осіб із вимогами прийняти законопроект № 1159. Вони тримають гасла “Відродження села — сильні громади”, “Ні корупції, земельному деребану Держгеокадастру”.

Будівля ВР оточена подвійним кордоном працівників МВС.



Нагадаємо, вчора, 22 квітня, шахтарі влаштували мітинг під стінами Адміністрації Президента, однак, згодом перейшли до будівлі Верховної Ради, а потім — до Будинку уряду. Шахтарі відмовилися від переговорів з міністром Кабінету міністрів України Ганною Онищенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Висновок Показати IP 23 Квітня 2015 12:59
всіх в АТО!!!
Лучанин до Висновок Показати IP 23 Квітня 2015 13:10
Петя одобряє.
аяяй Показати IP 23 Квітня 2015 13:14
Господи ну коли вже нарешті ми зажимвемо спокійним .впевненим у майбутньому життям.Ну коли нарешті буде у нас влада яка дбатиме про долю свого народу і України
Дарт Вейдер до аяяй Показати IP 23 Квітня 2015 13:23
Ніколи!
Анонім Показати IP 23 Квітня 2015 13:17
Висновка в АТО першим.
Волинянин Показати IP 23 Квітня 2015 13:21
Безсовісні представники БПП,НФ обзивають наших шахтарів проплаченими агентами мало не путлєра.Особливо там є така демагогша-херащенко гінна.Шахтарі Волині мали б достойно відповісти на такі закиди.
Штефан,Луцьк Показати IP 23 Квітня 2015 13:22
На ДП"ВОЛИНЬВУГІЛЛЯ" яким керує МИХАЙЛО ГАРБУЗЮК міністерскою перевіркою вскриті числені порушння Законодавства України, а саме- недоплата грошей простим шахтарям та переплата грошей начальству, зловживання із продажем гірничого обладнання на металобрухт та багато чого іншого. Матеріали по результатах перевірки передані у правоохоронні органи.
Анонім Показати IP 23 Квітня 2015 13:55
Ну да, проплачені Ахметом революціонери. Ще би хто оголосив зарплату того директора Гарбузюка за таку зарплату можна і шахтарів в Київ повозити.
Штефан,Луцьк до Анонім Показати IP 23 Квітня 2015 14:35
зарплата 20, плюс пенсія, регрес, група. вельми багато виходить як по волинським міркам,
Анонім до Штефан,Луцьк Показати IP 23 Квітня 2015 14:54
Ну що ж , за таку зарплату можна і поборотись. А ще ж пільг всяких немаленька кучка. Гамнюки ці шахтарі. Подивилаь якісь прапори не державні. І "Слава Україні" не кричать. Однозначно, ахмєтовська шантрапа.
Реально Показати IP 23 Квітня 2015 15:30
Мітингувальники у Києві переміщувалися в четвер між Верховною Радою, Кабінетом міністрів і Адміністрацією президента. Як повідомляє "ОстроВ", близько 13:10 дивна "акція протесту з кількох тисяч мітингувальників, незрозуміло ким організованих і з незрозумілими вимогами, завершилася". Її учасники покидали видані їм плакати на землю й розійшлися. Активісти скручують великий транспарант, імовірно, розраховуючи використовувати його надалі. Кілька тисяч людей спершу вийшли пікетувати Кабінет міністрів з вимогами забезпечити їм гідний спосіб життя. Потім вони перемістилися під Верховну Раду, потім – під Адміністрацію президента. При цьому жодна політична сила не взяла на себе відповідальність за організацію даної акції протесту, самі учасники конкретних вимог не висували. Вони скандували, використовуючи лексику сепаратистів на Донбасі й російської пропаганди: "Хунту – геть". Біля Кабміну також було розгорнуто великий плакат із написом-плагіатом часів МайдануЛюди перекрили дорогу. У колоні було багато міцних молодиків у білих "балаклавах".: "Зрозумійте, нас задовбало". Вони скандували: "Солдати прийдуть – порядок наведуть". Під АП молодчики висунули ще більш провокаційне гасло: "Кличко – в очко". Під Верховною Радою колона, яка прийшла від Кабміну, злилася з нечисленним мітингом людей, які називають себе шахтарями. Шахтарі вимагали від депутатів ухвалення законопроектів про накладення мораторію на закриття й консервацію шахт, а також забезпечення їхнього соціального захисту. Кожного депутата, який виходив із Ради, вони зустрічають криками "Ганьба", стукотом касок об асфальт і свистом. Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", перед шахтарями виступили нардепи від партії "Опозиційний блок", які в четвер відмовилися працювати в парламенті. Депутат Артур Мартовицький заявив, що "Опоблок" готує законопроекти про мораторій на закриття шахт і забезпечення соціального захисту шахтарів, а також планує зустрітися з прем'єром і домогтися зустрічі Арсенія Яценюка з лідером шахтарських профспілок. Депутат від БПП Ірина Геращенко вранці заявляла, що шахтарів або людей, які так себе називають, у Київ привезли Рінат Ахметов і "Опозиційний блок". Будівлю парламенту й інші адмінустанови посилено охороняли.
Реаліст Показати IP 23 Квітня 2015 16:37
І знову звертаю увагу скільки міліції нагнала народна влада. Боясь що ці це не яник, ці розженуть бігом.
filbi Показати IP 24 Квітня 2015 21:27
Все просто: Ахметову почав заважати Демчішин. Занадто багато "своїх хлопців" вілетило з профильного мінистерства, тому потрібно змінювати ситуацію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus