USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинським шахтарям частково погасили борги по зарплаті

27 Лютого 2016 12:06
У зв’язку з частковим погашенням заборгованості із зарплат, шахтарі призупинили акції протесту та перекриття доріг. Друга зміна “Бужанської” виходить на роботу, - інформує БУГ.

Нагадаємо, вчора, 26 лютого, гірники приєдналися до акції протесту, яку розпочали представники профтехосвіти. Усі вони виступили з вимогою погасити борги по зарплаті.

І вже вчора на рахунки ДП “Волиньвугілля” поступили кошти – 5 мільйонів на погашення заборгованості. Це 20 % за жовтень і 10 % за січень.

Нагадаємо, що 24-го лютого відбулася зустріч працівників шахти “Бужанська” з Володимиром Демчишиним, у результаті якої міністр пообіцяв перерахувати на ДП “Волиньвугілля” 17 мільйонів на погашення боргів.

Наразі, шахтарі чекають на виконання обіцянок міністерства, за якими на ДП мають прийти наступні два транші – 7 і 5 мільйонів. У разі невиплати решти заборгованості не виключено, що гірники знову розпочнуть акції протесту.

“Працівники повірили міністерству, що в п’ятницю прийде наступний транш, тому до цього часу будуть працювати”, – відзначив директор копальні Павло Танчев.

Вугільники чекають також на візит представників Міністерства енергетики та вугільної промисловості, які, за останньою інформацією, мають приїхати на ДП “Волиньвугілля” у вівторок 2-го березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тарас Чурило Показати IP 27 Лютого 2016 13:13
Вони виплатили тільки мізерну частину, бо інакше вони б не страйкували
Юлія Парій Показати IP 27 Лютого 2016 16:58
Це зущання над шахтарями, про будь-яку заборгованість не може йти й мови

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus