USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинський ґешефт скоротився на 21%

16 Квітня 2009 15:00
Волинь є лідером по темпах скорочення обсягів роздрібного товарообороту підприємств, які здійснюють діяльність із роздрібної торгівлі та ресторанного господарства. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За даними Держкомстату, обсяги роздрібного товарообороту в галузі роздрібної торгівлі та ресторанного господарства на Волині у січні-березні 2009-го становили майже 849 мільйонів гривень. Однак порівняно із аналогічним періодом торік вони скоротилися на 20,8%, тобто найбільше в Україні.
Абсолютними аутсайдерами за обсягами роздрібного товарообороту в галузі роздрібної торгівлі та ресторанного господарства за підсумками першого кварталу цьогоріч є Севастополь (майже 485 мільйонів гривень), Тернопілля (708 мільйонів гривень) та Буковина (725 мільйонів гривень). Волинь перебуває на 21 місці в Україні.
Довідково:
Обсяг роздрібного товарообороту підприємств, які здійснюють діяльність із роздрібної торгівлі та ресторанного господарства, за січень-березень становив 51,7 мільярда гривень, що у порівнянних цінах становить 86% до аналогічного періоду торік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus