USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Вибиваючи гроші з лучан, колектори представляються державними виконавцями

15 Липня 2009 18:35
«ВН» уже повідомляли, що колектори змінили тактику і перейшли від листів до телефонних дзвінків. Як з’ясувалося, представники компанії «Корсар» представляються зокрема державними виконавцями. Про це 15 липня інформує репортер «Волинських Новин».
Нещодавно «ВН» повідомляли, що лучани знову стали отримувати доволі таки \"специфічні\" листи від колекторської компанії «Корсар», за які фірма уже одного разу просила вибачення. У цих листах із питань, що виникли, мешканцям облцентру пропонували телефонувати за номером із київським кодом.
Зрештою, журналіст «ВН» за цим номером і зателефонував, щоправда, «абонент був тимчасово заблокований». Більше того, стало відомо, що це – не прямий столичний номер, а користувач одного із операторів CDMA.
За якийсь час увечері до журналіста «ВН» зателефонували і жіночий голос у слухавці поцікавився, хто дзвонив за номером, який вказували у листах колектори. Коли ж почули відповідь українською мовою, що до Києва ніхто не телефонував, то пані «на тому кінці дрота» уже цікавилася іншим: чи її співрозмовник, бува, не мешканець Луцька. Почувши ствердну відповідь, упевненим тоном попрохала розпитати, чи не телефонував хтось із родичів.
На питання ж, хто ж, зрештою, телефонує, жінка категорично відповіла: «Державна виконавча служба».
Нагадаємо, що, згідно з офіційною точкою зору МВС, колекторські компанії працюють на межі порушень норм законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 16 Липня 2009 12:17
Та не на межі порушень законодавства, а З ГРУБИМ ПОРУШЕННЯМ УСІХ ЗАКОНІВ. І це можливо тільки в нашій країні - бандити при владі
вого КРОК Показати IP 16 Липня 2009 12:32
Я так розумію мова йде про телефон 044 3830015 на якому активована послуга фільтрації вхідних дзвінків.Тобто вони нас бачать ми їх ні,саме з цього номеру Лучанам телефонує чоловік на призьвисько Суворов Є.І й повідомляє цитую:"..мий холодильник він вже не твій,сьогодні ввечері заберем.." або "..збирай речі й готуйся жити на вокзалі,квартиру ми забираєм.." ТАК ПРАЦЮЄ ВИКОНАВЧА СЛУЖБА УКРАЇНИ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus