USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З рахунків «Луцьктепла» списали мільйон на користь фірми-прокладки «Континіуму»

3 Серпня 2017 16:19
Виконавча служба зобов'язує списати із заблокованих рахунків «Луцьктепла» один мільйон гривень на користь приватної фірми «Тепелен» один мільйон гривень. Про це повідомляє «Під прицілом».

Нагадаємо, фірма-прокладка«Тепелен», зареєстрована на Кіпрі, з групи «Континіум» (один із власників якої народний депутат України Степан Івахів) провертає аферу, аби незаконно стягнути з ДКП «Луцьктепло» 28 мільйонів гривень, чим планує довести його до банкрутства, аби приватизувати у подальшому.

Так, за зверненням компанії «Тепелен» рахунки комунального підприємства заблокували. А через низку схем подвоїли борг.Відтак «Луцьктепло » повинно повернути 28 мільйонів, 14 з яких за просто так.

Нещодавно на адресу міської ради прийшов лист від виконавчої служби в якому йдеться про те, що перший мільйон боргу доведеться списати на користь приватної компанії. Депутати кажуть, що за ці гроші можна було б відремонтувати двір чи дорогу.

«Сьогодні вже на банк, в якому відкритий рахунок ДКП «Луцьктепло» прийшла від виконавчої служби платіжна вимога, щоб списати один мільйон гривень, ті які в нас є сьогодні на рахунках на користь ТОВ «Тепелин». Тобто цей мільйон гривень абсолютно незаконна заборгованість, яка виникла за рахунок шахрайських схем підуть Івахіву на фінансування процедур відкликань депутатів, а могла б ця сума піти лучанам на ремонт якогось двору», - розповідає депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук.

Детальніше – у сюжеті ТРК «Аверс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
колишній податківець Показати IP 3 Серпня 2017 20:31
Континіум - злочинне кубло, яке "заробляє" на схемах безтоварних операцій з фіктивними фірмами з часу заснування.
Просто Степан Показати IP 4 Серпня 2017 00:33
Спробую бути зрозумілим. Одним з напрямків бізнесу полягає в залученні коштів, а згодом у банкрутстві підприємства, як юридичкої одиниці, яке залучило кошти. Тобто, коштів немає. Насправді кошти у мене ( у позичальника) томущо, я через "прокладки" перерахував на офшори.. Але дуже мені подобається "Луцьтепло". Багато вже зроблено на цій "ниві". Ось і прокладка "Тепелен" не спрацювала, щоб стягнути нам не зайвих 28 млн з лучан. Неможу не сказати, що нашою групою щодо розкрадання комунальної власності нічого не здійснено в інформаційній сфері. Нешкодуємо коштів для купівлі трафіку на наших улюблених сайтах. Щодо друкованих ЗМІ. Це окрема тема. Нами опановано ділянки у місті для дарування інформ. бюлетнів, які складаються . аж цілих 4-х листків та претендують на назву "газета" На початку 20-го століття поширювали пасквіль під назвою "Іскра". "Іскра" дійсно запалала дуже сумно для всіх.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus