USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Західінкомбанк» купили луганські бізнесмени-вугільники?

23 Вересня 2009 16:04
Договір про інвестиції у КБ «Західінкомбанк» підписаний днями. Новими інвесторами проблемного луцького банку стала одна з луганських компаній, яка має відношення до вугільної промисловості і фінансового бізнесу. Про це «Волинським Новинам» стало відомо з  достовірних джерел.
Згідно з договором приблизний об’єм інвестицій у банк може скласти близько 200 мільйонів доларів.
Інвестор планує особисто прибути до Луцька після того, як вийде постанова Національного банку України про інвестиції банку.
Тимчасовий адміністратор «Західінкомбанку» Ганна Ярошенко через секретаря відмовилася прокоментувати «Волинським Новинам» цю інформацію.
Нагадаємо, що у лютому 2009 року Національний банк України запровадив у «Західінкомбанку тимчасову адміністрацію, а також з метою створення сприятливих умов для відновлення платоспроможності банку запровадив мораторій на задоволення вимог кредиторів. У кінці липня в банку змінився тимчасовий адміністратор: ним стала незалежний експерт Ганна Ярошенко.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 24 Вересня 2009 13:20
А Луганські бізнесмени-вугільники куплені російськими бізнесменами-нафтовиками???
Анонім Показати IP 24 Вересня 2009 21:26
Тепер лучани думайте - в якому банку тримати гроші
Анонім Показати IP 25 Вересня 2009 13:08
ни в какие банки не несите свои деньги, чтобы они остались вашими. Тратьте их без зазрения совести! бабло для этого и существует. Не создавайте застой в финансовых потоках! под лежачий камень вода не течет, избавляйтесь от накопившегося бабла, чтобы взамен пришло новое. Такова жизнь... нас она ничему не учит
Анекдот Показати IP 25 Вересня 2009 16:46
- Я хочу зробити вклад у вашому банку, до кого мені звернутися? - До психіатра.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus