USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Заводу «Мотор» затримують відшкодування ПДВ

10 Листопада 2015 08:47
Підприємство Укроборонпрому - луцький завод «Мотор» - чекає відшкодування 16 мільйонів гривень податку на додану вартість.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови облдержадміністрації, 9 листопада.

Так, зі слів голови ОДА Володимира Гунчика, нещодавно, вкотре із затримками, підприємству надійшло 10 мільйонів гривень цих же відшкодувань. Але ще 16 мільйонів ПДВ підприємству досі не відшкодовано.

Виконувач обов’язків начальника, заступник начальника Головного управління ДФС у Волинській області Олександр Юристовський повідомив, що минулого тижня завод включили у реєстр до відшкодування.

Затримка із відшкодуванням ПДВ відбувалася тому, що до попередніх постачальників заводу «Мотор»були перестороги.

Зокрема, акти підписані між заводом та постачальниками зараз розглядаються в судах. Нині ж, зі слів Олександра Юристовського, постачальників завод змінив, і до нових контрагентів «Мотору» у податківців питань немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
колишній податківець Показати IP 10 Листопада 2015 16:07
Відшкодування ПДВ (головним чином по схемах безтоварних операцій з фіктивними фірмами) - найлегший спосіб розбагатіти, не прикладаючи при цьому особливих зусиль. Варто лише поділитись вкраденими коштами із чиновниками. Колись мені вдалось запитати одного народного депутата: "Коли буде скасований злочинний Закон про ПДВ?". Він лише витріщив очі і промовив: "Ніколи!". Про заміну цього податку на податок з продажу лише зрідка говорять чесні бізнесмени, нардепи мовчать, бо у всіх "рильце в пушку". Ганьба!
Наталія Показати IP 12 Листопада 2015 18:08
А зараз із введенням електроного адмістрування взагалі труба. Ми тупо вимиваємо обігові кошти. а від'ємне значення у формулу не зараховується.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus