USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Зустрітися з прем’єркою тролейбусникам так і не вдалося. ОНОВЛЕНО. ВІДЕО

14 Жовтня 2009 12:30
Працівники Луцького підприємства електротранспорту, які вчора оголосили безстроковий страйк, зголосились сьогодні ж зустрітись під стінами міської ради, а завтра прийти до актової зали свого підприємства і чекати на виплату заробітної платні - інформує 14 жовтня репортер «Волинських новин».
Понад годину півтори сотні працівників Луцького підприємства електротранспорту чекали вчора на зустріч із Прем’єр-міністром Юлією Тимошенко біля приміщення автозаводу.
Оголосивши безстроковий страйк у зв’язку з тим, що остання зарплата виплачувалася ще за червень, сьогодні тролейбусники були налаштовані зустрітися із очільницею уряду.
Однак до страйкарів вийшов лише помічник прем’єра, завідуючий сектором Західних регіонів управління регіональної політики Секретаріату Кабінету Міністрів Юрій Смітюх і сказав, що Юлія Тимошенко не може приділити уваги страйкуючим, оскільки їхній захід не запланований. «Та це питання вона вже знає і вирішуватиме його», – пообіцяв він.
Окрім цього, він наголосив, що подібні питання вирішують протягом місяця, але, зважаючи на терміновість, погашення заборгованості можна чекати за кілька днів.
Недоброзичливо поставилась до страйкарів і охорона автозаводу, яка відправила їх на вулицю, ссилаючись на робочий режим.
Нагадаємо, що під час зустрічі з журналістами Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко стверджувала, що всі бюджетні кошти, призначені для відшкодування пільгових перевезень громадян, перераховані з державного бюджету у повному обсязі, а тому, за її словами, «усі питання щодо відшкодування пільгових перевезень треба задавати місцевій владі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus