USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку хотіли зекономити на куртках та планшетах для муніципалів

27 Квітня 2017 09:02
Зняти кошти, передбачені на купівлю планшетів та формених курток для працівників муніципальної поліції, пропонував депутат міськради.

Про це йшлося під час 23 сесії міськради 26 квітня.

У рамках обговорення проекту змін до міського бюджету депутат Павло Данильчук пропонував зняти кошти, передбачені на купівлю десяти планшетів для роботи інспекторів муніципальної поліції (189 тисяч гривень). Втім, цю пропозицію депутати не підтримали.

Також він пропонував зменшити суму коштів, передбачених на купівлю форми для муніципалів. Зі 139 тисяч депутат пропонував лишити 65 тисяч на форму для шести новоприйнятих на роботу працівників, а решту коштів, які планували спрямувати на купівлю курток, зняти.
На це виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук зауважив, що зараз куртки можна придбати вдвічі дешевше, ніж восени, завдяки сезонним знижкам. Він повідомив, що наявні куртки зношені, а муніципали не можуть ходити, наче безхатьки. Його підтримав депутат Андрій Козюра, який наголосив, що муніципали є обличчям влади, тому не можуть ходити протягом трьох років в одній і тій самій формі.

Отже, депутати не підтримали пропоновану зміну до бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Просто Показати IP 27 Квітня 2017 10:51
Якщо планшет не Apple - він тоже працює! 19 тис на планшет, який можна купити за 5 тис - бл@, люди успокойтесь!
Просто Показати IP 27 Квітня 2017 10:56
Як жеж наш народ най@@@ють ... 23 тис на форму для 1 особи.... с@ка в "Мир кожи и меха" закуповлюватись будете? Чи костюм Воронін буде шити? Ця сума менша ніж пенсія за рік часу!!!! Де ж ви активісти?
галина Показати IP 27 Квітня 2017 21:17
Ігоре, май совість не транжир гроши! Літо починається видайте їм набедрені повязки. З них толку всерівно ніякого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus