USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Дивує їх саботаж», – Поліщук про депутатів, які не підтримали виділення коштів на школу №27

14 Серпня 2018 10:41
П’ять мільйонів, які вчора депутати під час сесії Луцької міської ради перекинули з будівництва реабілітаційного центру для АТОвців на добудову школи №27, дадуть змогу 500 дітлахам 1 вересня розпочати навчання у новій та комфортній школі.

Крім того, аналогічну суму протягом 2 місяців обіцяють повернути на будівництво центру, повідомив у Фейсбук радник міського голови Ігор Поліщук. Також він пояснив, що кошти не допоможуть центру зараз, адже лежатимуть на рахунках до листопада, поки триватиме експертиза проекту.

«Прийняття такого рішення дозволить відкрити 27 школу вже 1 вересня цього року, і більше 500 дітей будуть навчатися в новій, хорошій, гарно обладнаній школі, багато освітян отримають нове місце роботи, багато людей інших професій отримають робоче місце і заробітну плату.

Неприйняття такого рішення означало б те, що для батьків більше півтисячі дітей довелося б шукати іншу школу, а освітянам та людям інших професій - іншу роботу. Це створило б зайве навантаження на міський бюджет, адже за рік простоювання школи за нею треба було б доглядати, опалювати, охороняти тощо», - зауважує Ігор Поліщук.

Натомість, як наголосив радник міського голови, дивує саботаж та відсутність чіткої позиції по запуску школи №27 в цьому році депутатами від фракцій «БПП», «Свобода», «Самопоміч» та «Народний Контроль».

«У таких господарських, життєво важливих для міста питаннях не можна стояти осторонь і відсторонено спостерігати за процесом.

Депутати цих фракцій не знайшли в собі мужності прийти на непросту сесію, щоб підтримати будівництво 27 школи, а відповідно - і дітей, які будуть там навчатися, і їх батьків і освітян та працівників інших професій, які отримають робочі місця та заробітну плату...», - наголосив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучани Показати IP 14 Серпня 2018 12:36
Своя ноша не в тягар. Діти є тяжкість суспільства .Але у дорослих включається до цього сила легкості і ця ноша стае не в тягар. І 5 лямов є ТЬХУ у порівнянны з радістю дітей, які прийдуть в нову школу. І це зрозуміли депутати від парті Укроп та їх прихильники. І їм велика подяка від батьків. А ті , що не прийшли на підтримку дітей - вони не є депутати. Вони призначенці. Адже ж відомо що на виборах у міськраду було обрано 40 чоловік від партії Укроп.
Лучанин Показати IP 14 Серпня 2018 12:58
Я думаю питання не в тому, щоб перекинути 5 лямів на школу. Всі люблять дітей і бажають їм найкращого. Питання в тому скільки з цих грошей і в які кишені осядуть на відкатах по закупівлі. Цікаво подивитись конкретно кому і по яких цінах вони будуть перераховані.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus