USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцькому дитсадку, який підтоплює, зроблять водовідведення

20 Лютого 2018 14:10
У луцькому дошкільному навчальному закладі № 40 «Дивосвіт» за останні чотири роки виникла проблема з водовідведенням: через зведені неподалік багатоповерхівки навчальний заклад підтоплює. У міській раді обіцяють, що проблему вирішать.

Як розповіла директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова під час засідання комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я та освіти, ціна питання – 730 тисяч гривень.

«ДНЗ звели у 2013 році. Це новий освітній заклад, втім, коли його зводили, то проект не передбачав водовідведення, такої проблеми не було. Однак, з часом робилися дороги, неподалік зводили багатоповерхівки і тепер вся вода довкола стікає на територію садочка. Аби вирішити проблему, вже виробили проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт елементів благоустрою, щоб вода відходила на дві сусідні вулиці», - інформувала посадовець.

Із цього приводу член комісії Алла Надточій дорікнула, що міська рада витрачає кошти на проблеми, які вона не створювала, а які спричинили забудовники.

«Чому це лягає на плечі міського бюджету? Хай би забудовники цим займалися, їх варто змусити це робити», - висловилася депутат.

Зі слів Лілії Єлової, міська рада не має таких повноважень, мовляв, питання контролю за держструктурами, тому саме туди варто робити такий посил.

Насамкінець присутні підтримали пропозицію виділити фінансування й рекомендують ухвалити дане рішення під час чергового сесійного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Лютого 2018 14:48
"…щоб вода відходила на дві сусідні вулиці". А не можна, щоб вода відходила в каналізацію?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus