USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мирний мітинг біля СБУ закінчився

9 Серпня 2017 14:24
Більшість учасників мирного мітингу, що розпочався сьогодні, 9 серпня, під стінами УСБУ, розійшлися.

Нагадаємо, мітинг на підтримку затриманого голови постійної поліцейської комісії Волині Олександра Тиводара розпочався близько 10 години під стінами управління СБУ в області. На мітингу були присутні депутати облради та міськради, члени спілки воїнів-афганців, спілки воїнів АТО Волині.

Як зазначив голова фракції УКРОП у Волинській облраді Вячеслав Рубльов, представники СБУ пообіцяли передати всі необхідні документи до суду до закінчення сьогоднішнього робочого дня, тобто до 18:00. Тож продовжувати мітинг на разі немає потреби.
Однак Вячеслав Рубльов не виключив, що за необхідності прибічники Олександра Тиводара готові, свого часу, підійти до приміщення суду напередодні судового засідання. Окрім того, голова фракції УКРОП у Волинській облраді відзначив, що про перебіг подій усіх буде повідомлено.

Нагадаємо, затриманням голови постійної поліцейської комісії Волині й керівника ГО «Варта порядку» Олександра Тиводара відбулося на підставі «липової» кримінальної справи, що відкрили працівники Служби безпеки України в Закарпатській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus