USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чоловічі труси, пакети і локшина: у шлунку мертвого оленя знайшли сім кілограмів сміття

28 Листопада 2019 12:48
Загиблому оленеві було 10 років, і він харчувався сміттям протягом багатьох років. Мертвого оленя знайшли в заповіднику.

Про це повідомляє BBC.

Зокрема, в шлунку оленя були виявлені гумові рукавички, поліетиленові пакети, шматок пластмасової мотузки, чоловічі труси, маленький рушник і швидкорозчинна локшина.

За словами представника Національного парку Кун Сатан, розташованого в провінції На Нті на півночі Таїланду, загиблому оленеві було 10 років, і він харчувався сміттям протягом багатьох років.

За попередніми даними розтину, шматки пластику заблокували травний тракт оленя.

"Коли ви гуляєте в заповіднику, забирайте сміття з собою, майте совість", - прокоментував один з користувачів у Facebook.

Як розповів Бі-бі-сі директор національного парку Кун Сатан Кріангсак Таномпун, зараз розробляється триступеневий план з прибирання сміття в заповідниках силами місцевого населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 28 Листопада 2019 13:22
В нас в окремих сім'ях діти харчуються сміттям. Тато з мамою п'ють.
999 Показати IP 29 Листопада 2019 15:20
Cміття треба дійсно не розкидувати по території заповідника, але і вчасно прибирати. На те існують спеціально найнятті люди, що за цим сміттям дивляться та спецавтомобілі, що перевозять це сміття. А бідолашного оленя дійсно по-людськи жалко він тварина та не розуміє не писані закони придурошних людей. Працівникам заповідника необхідно було згадати про оленів та вчасно кормити, як би тварина була сита, тоді чим попало не харчувалась би. От і все. Працівників цього заповідника, була б моя воля, я притягнув би до відповідальності за знущання над тваринами, які доречі занесені до червоної книги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus