USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

37 ударів сокирою в голову та спину: на Волині судили 26-річного вбивцю-нелюда

20 Червня 2019 21:31
26-річного волинянина, який з особливою жорстокістю вбив 53-річного чоловіка, нанісши 37 ударів сокирою по голові та спині, засудили на 11 років позбавлення волі.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час судового засідання встановили, що 17 січня цього року обвинувачений перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, знаходився за місцем тимчасового проживання

Так, після конфлікту, який виник на ґрунті тривалих особистих неприязних відносин, обвинувачений з особливою жорстокістю наніс не менше 37 ударів металевою частиною сокири – лезом у голову та спину потерпілого, який лежав на ліжку, спричинивши численні травми, від яких настала його смерть.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений частково визнав свою вину не погодившись з кваліфікацією справи, адже, на його думку, смерть потерпілого настала після першого удару, тож він не відчував фізичних страждань. Від дачі показань чоловік відмовився, однак у вчиненому розкаявся, просив суворо його не карати.

Незважаючи на часткове визнання вини, вона була доведена повністю зібраними доказами. Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 11 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
жах! Показати IP 20 Червня 2019 22:24
замало, як для такого звірства!
Українець Показати IP 21 Червня 2019 00:32
Шкода, що найвищу міру покарання відмінили, ой, шкода...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus