USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Беркут» побив Луценка до втрати свідомості

11 Січня 2014 09:24
Під Святошинським РВВС у Києві "Беркут" побив Юрія Луценка та ще кількох людей, інформує "Українська правда".

Під час блокування людьми автобусів з Беркутом хтось почав штовхатися. У цей момент з автобусу вискочили правоохоронці, які почали бити людей, що стояли поруч.

Луценку розбили голову. Як повідомила дружина Луценка, екс-міністр втратив свідомість.

"Ми годину з Юрою намагалися добитися від Беркуту правди про їхні подальші дії, вимагали показати документи і зняти маски. Годину вони відпиралися. Після того, як ми вийшли з автобусу, люди продовжували вимагати від беркутівців показати посвідчення і зняти маски, щоб бачити їх обличчя і ідентифікувати, як вони ідентифікують мінингуючих", - написала вона.

За її словами, натомість беркутівці почали бити людей.

"Юра як міністр внутрішніх справ став між людьми і беркутівцями, щоб припинити кровопролиття. Беркутівці почали нещадно бити його по голові, кров лилася рікою. Розбили на обличчі окуляри. Він впав, втратив свідомість, лише тоді вони перестали його бити!!! Люди викликали швидку допомогу, зараз їдемо в клініку. Юра при свідомості, говорить. Травми голови великі. Мені також дісталося...", - повідомила Ірина Луценко.

Кореспондент "Громадського ТБ" повідомляє з-під лікарні: "Луценку роблять томографію голови. Голова розбита, око постраждало".

Дружина Луценка повідомила, що в екс-міністра діагностували струс мозку, закриту черепно-мозкову травму та численні гематоми. Він отримав 8 ударів кийком. За її словами, Луценко просить не мститися за нього "беркутівцям", тому що "ці хлопці самі залякані".

У п'ятницю після сутичок із бійцями спецпірозділу "Беркут" біля Києво-Святошинського районного суду Київської області госпіталізовано 5 постраждалих активістів.

"Автомайданівці" своїми машинами продовжують блокувати автобуси "Беркуту" неподалік від Святошинського відділку МВС по Проспекту перемоги у Києві.

До слова, блокування Києво-Святошинського райсуд відбулося через винесення вироку «васильківським терористам».

Нагадаємо, що суд засудив так званих «васильківських терористів» Володимира Шпару, Ігоря Мосійчука та Сергія Бевза до 6 років ув’язнення. Їх визнано винними у намірі підірвати пам'ятник Володимиру Леніну у Борисполі під час святкування Дня Незалежності в 2011 році, підготовці теракту та незаконному поводженні зі зброєю й вибуховими речовинами, а також у закликах до повалення конституційного ладу.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
дідо Показати IP 11 Січня 2014 09:30
Мало!!!
Зек Показати IP 11 Січня 2014 09:41
Юра, все таки в тюрмі спокійніше та й ціліший будеш. Вертайся, бо повернуть силою.
НеБандерлог Показати IP 11 Січня 2014 09:44
Колишнього свого начальника не пожаліли!
Кетчуп Показати IP 11 Січня 2014 09:44
Наш кетчуп найкращий в побиттях!!!
Тихонський Показати IP 11 Січня 2014 09:48
Тепер він як ходячий труп.
ЦАП Показати IP 11 Січня 2014 09:50
Екстримістам нині не таланить.
Дмитро Показати IP 11 Січня 2014 09:58
мало дали ... Ну то вжк Луценко стане дуже хворим )))
ВАся Показати IP 11 Січня 2014 10:22
усіх хто радіє теж в майбутньому таке чекає. не треба радіти чужому горю
Читач Показати IP 11 Січня 2014 10:35
Чужому горю радіти - гріх, але ж наша пазація сама ж спровокувала беркутівці, бо ж їм треба сенсація, для того, щоб майдан далі працював. І використовує бідних людей., яким вони нічим не допоможуть. А Луценко все прикривається дружиною-депутаткою.. гидота. У що пертворилася країна? Тепер знову всеь світ буде нас обс..ти.
Бульба Показати IP 11 Січня 2014 11:13
Сначала черновол сделали "Священной жертвой", теперь Луценко. Беркуту Слава, ЭуроХолопав геть.
Волинянин Показати IP 11 Січня 2014 11:29
Соромно за коментарі волинян. Ці люди піднялись на боротьбу з бандою, не злякались озброєних беркутів! Невже ви не розумієте,що в Україні створили поліцейську державу,де немає демократії, справедливості судів,правоохоронних органів, Є лише репресивна машина для подавлення власного народу! Схаменіться, поки не пізно! Сьогодні б"ють наших громадян,саджають активістів,які стоять на Майдані, в тому числі і за вас,а завтра прийдуть до кожного! Не читайте ПРидурошні коменти,а краще підтримайте цих людей! Банду геть! Слава Україні!
Волинянину до Волинянин Показати IP 11 Січня 2014 12:04
нащо ця мова вони піднялись на бородьбу. Вони думають як то їм ще до кормушки дорватись а не про бородьбу з бандою
Лучанин до Волинянин Показати IP 11 Січня 2014 12:07
В любой другой стране за нападение на сотрудников милиции было бы жесткое подавление и длительные сроки. Это была спланированная провокация неонацистов, как и сообщали сми мирных, но в масках и с битами (еще повязки на руках со свастикой). Луценко , со слов жены получил 10 ударов дубинкой по голове и отделался тремя шишками и одной царапиной. Как это может быть? При ударе дубинкой с одного удара ему проломили бы череп. Правоты в действиях майданов нет, одни провокации и ложь, гнусная ложь.
Анонім Показати IP 11 Січня 2014 12:35
мало дали,вождь бомжів вже сам лізе під кийкі,видно самі активні єврозасранці з алкогольним псіхозом госпіталізовані,почитайте звіт київської швидкої допомоги за свята,більше 20 виїздів на майдан-діагноз "алкогольна інтоксикація",бомжі гуляють-а довбануті вожді кричать ,що вони цвіт нації,країна чудес,в якій цивілізованій країні дозволили-б розвести бомжатник в центрі столиці?в жодній,в тій самій європі їх би давно змили водометами і забули,а в нас терплять,розігнати і плювати на погрози америкосів.
Анонім Показати IP 11 Січня 2014 12:49
В нас тут не Європа - а грязна бомжацька жо....па!
Семен Показати IP 11 Січня 2014 13:46
Что-то я так и не вижу бомжей на улицах Луцка. Неужели все в Киеве на майдане - одетые, накормленные. Из обязанностей - кричалочки наизусть выучены.
пРИЙДИ Показати IP 11 Січня 2014 14:05
цей майдан вже давно треба розігнати зібрались кучка нероб і ходять з місця на місце самі незнаючи що хочуть
палітолог Показати IP 11 Січня 2014 14:09
Ганебно-піарастичний піар ганебних піарастів.
123 Показати IP 11 Січня 2014 17:23
Ригівські тролі з ОДА - від ваших коментів блювати хочеться!
НОНА Показати IP 11 Січня 2014 18:45
Дуже прикро, що прикриваючись бажанням потрапити в Європу українська опозиція росповсюджує в Україні ворожнечу, а мета одна ВЛАДА. Всі хочуть до влади. Спілкувався з людьми, що приїхали з майдану, за перебування на майдані платять. Виникає питання кому вигідно тримати майдан за гроші? Хто фінансує майдан і з якою метою? Спочатку провокують міліцію, а потім волають, що їх міліція побила. По європейським стандартам за порушення громадського порядку по всій Європі спочатку поливають водометами, потім частують сльозоточивим газом з світло-шумовими гранатами, а потім розганяють кийками. По завершенню розгону кого вважають за потрібне поліція заарештовує, а суд визначає покарання - це по-європейськи. Різниця між нами і Європою те, що в нас тільки іноді міліція протестувальників лупцює кийками. І зразу "плач Ярославни" .
321 Показати IP 11 Січня 2014 19:44
Читаючи ці коментарі, впевнений, що у риговських д уполизів сьогодні робочий день.
юрію Показати IP 11 Січня 2014 20:20
100% респект тобі і повага
Юрий до юрію Показати IP 11 Січня 2014 21:00
Дякую.
волинянка Показати IP 11 Січня 2014 21:02
Жах бере, коли почитаєш коментарі! Невже ви не розумієте, в якій державі живете? Ці люди, що на майданах . СПРАВЖНІ УКРАЇНЦІ і заслуговують низький уклін. А таким "пісякам", які написали коментарі тут вище, сором! Це так можуть писати тільки на замовлення.
пісяка до волинянка Показати IP 11 Січня 2014 22:18
Добре пам'ятаю, як п'янечий "херой" майданів Луценко піднімав імідж України, б'ючись з поліцією в аеропорту Франкфурта-на-Майні. Добре пам'ятаю КОГО він призначав на генеральські посади, навіть, чув за СКІЛЬКИ. Добре пам'ятаю, як він "завтра помирав" в колонії. Добре пам'ятаю, як його дружина задекларувала 22 млн. доходів у рік (певно, тяжко працювала на буряках і капусті). Добре пам'ятаю, як "родина херооя" виявилась власником триповерхового ТЦ в Києві (міністри ж, певно, отримують мільйони + ще в колонії заробив). Тому, як казав великий Станіславський: "НЕ ВІРЮ" цій всій продажній нечисті. Не вірю сам. І вам всім, свідомим братам і сестрам українцям раджу.
Я Українець Показати IP 11 Січня 2014 21:54
Дуже гидко читати ганебні вислови про свій же народ, дуже ганебно не визнавати своїх же героїв, минулого і також нинішніх, які боролися і борються за наше ж з вами майбутнє. Дуже соромно визнавати що в нашій країні бідна бабця яка відпрацювала свій вік на землі чи на підприємстві не має змоги за ті копійки що дає їй держава навіть купити шматок хліба, а ті що сиділи в верхах і вибирали їх ті ж бабусі, мають гарні пенсії і пільги про які ви тільки можете мріяти.Не вже той депутат якого поставив народ, більше замучуються натискати кнопку, що їм на халяву і відпочинок на курорті і пільги, а ті що на підприємстві чи з сапкою в полі, інколи часу не мають на небо поглянути, та в пільги мають удари по голові від своїх же дітей, яким дає наказ теж таки керівництво що ми і обирали.Слава тім людям що стоять на Майдані, витримуючи удари, тих хто не визнає що ми нація.Зрозумійте ж, що навіть Луценко постраждав обороняючи людей, він навпаки утримував від насильства, а ви так, соромно..Все одно ж, як не крути, а народ переможе. СЛАВА УКРАЇНІ НАШИМ ГЕРОЯМ СЛАВА
"пісяці" Показати IP 11 Січня 2014 23:05
А тим, хто сьогодні керманить, вірите"? Тим, що мають золоті туалети, маєтки, яхти, сім'ям яких належить все багатство, вірите? Тим, хто не любить Україну, не знає її мови і не хоче знати її історії, вірите? Тим, хто має нерухомість у Європі, рахунки у Швейцарії, та водночас тягне нас до "братнього східного сусіда", вірите? Тоді Ви мене дуже розчаровуєте.
пісяка до "пісяці" Показати IP 11 Січня 2014 23:39
Нікому не вірю. Ні на кого не надіюсь. Окрім себе самого. Так простіше, впевненіше і реалістичніше. Чи Ви, шановний, бува подумала, що Росія Україну просто так віддасть? Тоді Ви ідеаліст-романтик. А Ви будьте реалістом. І, насамперед, думайте про себе.
Юрій Показати IP 12 Січня 2014 11:30
Второй месяц в Украине бьют людей. Проламывают головы, жгут машины, режут ножами, заливают глаза зеленкой, вешают у дверей домашних животных. И, что характерно, вся эта агрессия идет вовсе не со стороны протестующих. Весь этот беспредел творит власть руками силовиков и наемных гопников. После чего, довольно осмотрев последствия побоищ, награждает насильников и наказывает пострадавших. А потом призывает соблюдать законы. Вы поняли, да? Сначала власть нарушает все писанные и неписанные нормы, а потом призывает народ соблюдать их. Долго это продолжаться не может, уже до самых инертных начинает доходить, что по сути в стране никаких законов нет. Если власть их не соблюдает, то с какого хрена их должен соблюдать народ? Я понимаю, что адептам "русского мира" хотелось бы, чтобы власть пи*дила граждан в кровь, а граждане в ответ кланялись бы и благодарили. Но в Украине так не будет. Уже происходит то, о чем я предупреждал, все больше людей приходят к подобным выводам: "Если ты болеешь – врачи тебя не лечат. Если тебя грабят – менты тебя не защищают. Учителей и преподавателей ты не найдешь в школах и университетах. В судах нет юристов. В налоговой в принципе нет людей. Если ты горишь в здании – пожарные тебя не спасают. На*уя это государство? На*уя платить налоги? Да пошли они все на*уй." Мы на грани хаоса? Да. В этом виноват Майдан? Нет. Майдан пытается этот хаос остановить. Потому что, чем дальше заходит власть, тем сильнее может быть взрыв. И поэтому власть нужно как можно раньше остановить и перезагрузить демократическим путем – с помощью досрочных выборов. *** На фоне всего этого дико колбасит, когда слышишь обвинения в "закликах до повалення конституційного ладу". Например такая хрень написана в приговоре "васильковским террористам". Если бы Украина была конституционной монархией с монархом в лице (прости, господи) Виктора Януковича, тогда да – призыв к его отстранению от власти можно было бы рассматривать как нападки на конституционный строй. Но все наоборот – это Виктор Янукович на протяжении многих лет уничтожает то, что гарантировано украинской Конституцией. Причем не абстрактными призывами, а конкретными действиями. Вплоть до изменения этой самой Конституции с помощью решения карманного суда, в обход всех конституционных норм. Поэтому отстранение Виктора Януковича от власти – это не "повалення конституційного ладу", а его восстановление. И чем скорее это произойдет, тем будет лучше для всех. Потому что страна должна руководствоваться правилами, а не жаждой власти и бабла недопровозглашенного самодержца
пісяка до Юрій Показати IP 12 Січня 2014 13:47
Ви, шановний засланий тролю, спочатку нашу мову вивчіть, а лише потім пробуйте поради давати.
Юрій до пісяка Показати IP 12 Січня 2014 15:09
Слухай ти,пісюн!Мову знаю краще за тебе,так що не гавкай.Тут на російській також пишуть,Ти поїдь в Донецьк і скажи за російську ,так там тебе і похоронять,тут ти король.А троль в тебе в штанах.
пісяка до Юрій Показати IP 12 Січня 2014 19:35
А позвольте спросить у вас, уважаемый,- Вы всегда такой герой или только в Интернете? А в Донецке прекрасные люди живут. И украинским языком никого не удивишь, не испугаешь))) Не грубите. Не переживайте так сильно. Вам заплатят и так.
Юрій Показати IP 12 Січня 2014 15:10
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/01/12/7009357/ Тут фамілії беркутні,які били людей в Києві.
Юрію Показати IP 13 Січня 2014 16:34
І що, що тут прізвища беркутівців? Більше не маш про що писати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus