USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Частина підприємств Волині наживаються на родинах загиблих бійців АТО

23 Квітня 2015 11:17
Окремі підприємства Волинської області не гребують заробляти на родинах учасників АТО.

Вони виставляють за надані послуги рахунки, що удвічі вищі за середню ринкову вартість виготовлення землевпорядної документації, - пише «Урядовий кур’єр».

Серед підприємств, що оббирають сім′ї «засвітилися»: виробничі підрозділи ДП «Центр ДЗК» у Володимир-Волинському, Горохівському, Камінь-Каширському, Ковельскому, Ратнівському, Турійському районах та ТОВ «Терра+». І це при тому, що 105 волинян вже ніколи не повернуться в свої сім’ї, а сотні — зазнали різного ступеня поранень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Горохівчанка Показати IP 23 Квітня 2015 11:48
Так,стикалася з цим ДЗК в Горохові. Наглі дуже працівники і начальник тоді був Ковальчук,можливо зараз хтось інший.Водили два роки,доки не посварлася,тоді почали щось робити. До людей ставляться,як до навозу.Хто ними керує ,перед ким вони звітуються,що так по хамський себе ведуть.То мене ще мало водили,інших по 5 рків водять і це за наші гроші так знущаються над людьми. Жах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus