USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Через сміття у Львові загорівся ринок

28 Березня 2017 17:00
Причиною пожежі, що виникла сьогодні на львівському ринку «Шувар», було сміття.

Про це у коментарі ІА Дивись.info розповіли у прес-центрі Головного управління ДСНС у Львівській області.

«В 10:46 на телефон рятувальників надійшло повідомлення, що на ринку «Шувар» на площі 20 м.кв загорілося сміття. На місце виїхало 2 автомобілі. В 11:04 пожежу було ліквідовано», – розповіли у прес-службі.

До ліквідації пожежі залучили 8 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки. В результаті пожежі ніхто не постраждав. Причина загоряння встановлюється.


Нагадаємо, у Львові склалася критична ситуація з вивезенням сміття, хоча частину переповнених майданчиків вдалося очистити. Обласний центр домовився з 5 містами про вивезення сміття, проте ці угоди є короткостроковими.

Зазначимо, що сміття, яке збирають на вулицях Львова, після Грибовицької трагедії вивозять по всій Україні. Декілька днів самоскиди з сусідньої області прямували і на Волинь – до луцького полігону твердих побутових відходів. Окрім того, як повідомлялося раніше, сміття зі Львівської області викидали у волинських лісах. Зокрема, його помітили у Ківерцівському районі, намагались висипати під Колками та на Локачинському полігоні.

Автівки з львівським сміттям, яке ось уже кілька місяців активно “розтягують” по Україні, дісталися й до Володимира-Волинського.

До слова, нещодавно відходи зі Львова виявили у селі Лісопіль Костопільського району, що у Рівненській області, а на Малашівське сміттєзвалище, яким користується Тернопіль, найняли цілодобову охорону. Причиною такого кроку стало кількаразове несанкціоноване вивезення сміття зі Львова.

Тим часом, Андрія Садового звинуватили у безгосподарності. Так, мовляв, за 11 років на посаді мера Львова можна було вирішити проблему зі сміттям, - вважає прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. А на думку очільника Харкова Геннадія Кернеса, міський голова Львова Андрій Садовий сам зробив проблему зі сміттям політичною. Насправді вирішення сміттєвої проблеми це господарська робота мера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
аяяй Показати IP 28 Березня 2017 18:12
люди добрі,ну невже не може вся Україна допомогти львівянам!Гройсман обіцяв втрутитися в ситуацію,а "віз і нині там"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus