USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чоловік, який у Луцьку напав на людей – хворий на шизофренію

29 Грудня 2015 00:15
Правоохоронці з'ясували, що чоловік, який напав на людей у Луцьку, має діагноз шизофренія. Про це повідомляє ТСН.

Нагадаємо, сьогодні на вулицях обласного центру чоловік нападав на громадян з ножем. У результаті різанини - п'ятеро поранених, двоє з них у вкрай тяжкому стані знаходяться в реанімації. .

Коли на 102 почали повідомляти про випадки ножових поранень, правоохоронці не одразу пов'язали їх між собою. Інформація надходила з різних районів міста. Усі потерпілі розповідали приблизно одне й те саме: невідомий чоловік кидався на них із ножем без жодного слова.

"Одному ніж у спину всадив, інший громадянин ніс на руках дитину, той підбіг і пирнув по щоці, в третього поранення у скроневу частину", - розповів заступник керівника Луцького міськрайонного відділу поліції Сергій Тягунов.

Василя Скиданюка шпиталізували з ножем у спині. Чоловік пригадав, що того дня у справах приїхав до знайомого. Господаря вдома не було, натомість вийшов його син, який накинувся на нього і порізав ножем. У стані шоку чоловік дістався додому.

"Кажу до дочки: щось мені погано, викликай швидку. А вона як крикне: "Ой, Боже, в спині ніж", - переповів постраждалий Василь Скиданюк.

Чоловіка прооперували. Зі слів лікарів, зараз стан потерпілого стабільний.

Загалом із колотими та різаними ранами до медиків звернулися п'ятеро лучан. Стан двох поранених – тяжкий.

27-річний Олександр і досі в реанімації. 7-сантиметрове лезо нападник устромив йому в скроню, пробив кістки черепа і дивом не пошкодив мозок.

На пошуки нападника виїхали чи не всі міські патрулі. Невдовзі затримали 35-річного чоловіка. Навіщо влаштував різанину, той пояснити не зміг.

"У нього – приступ агресії, він неадекватний, тому його покази дуже сумбурні", - розповів заступник керівника Луцького міськрайонного відділу поліції Сергій Тягунов.

Правоохоронці з'ясували, що нападник має діагноз шизофренія. Тепер на нього чекає додаткова судово-медична експертиза, яка й визначить наскільки він осудний. Отже, нападник має шанси уникнути покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
432 Показати IP 29 Грудня 2015 06:45
Завтра його визнають неосудним і випустять далі різати по вулицям людей, а на інші виклики і іхати перестануть бо будуть знати що з нього нічого не візьмеш
Олександр Показати IP 29 Грудня 2015 08:44
Шиза-шизою,але таких людей потрібно тримати подалі від суспільства,бо якщо за таке не карати,то як простим людям по світу ходити...
Айрін до Олександр Показати IP 30 Грудня 2015 12:33
В клітку посадити - ЗВІР повинен там сидіти... В одиночку. Або кінську дозу ліків - хай овочем живіє. Але не допустити жаху на вулицях нашого міста!!! Кожен із нас міг опинитися на місці бідолах........або ж наші діти.....
3344 Показати IP 29 Грудня 2015 08:54
Такого би застрелити на місці, але замість подяки дадуть десятку
Patrik Показати IP 29 Грудня 2015 09:07
Якщо виявиться, що нападник неосудний, тобто психічно хворий, то хто буде відповідати за його злочинні вчинки? На що дивились медики і чому нападник не був своєчасно ізольованим від громади? Чому наша славнозвісна поліція відреагувала лише після того, як було вже покалічено 5 громадян, хто проводив відбір її членів, який не витримує жодної критики? Питань багато, а відповідь одна - злочинна недбалість представників вищезгаданих установ.
Андрій Показати IP 29 Грудня 2015 10:49
Пропоную всіх злочинців визнавати шизофрениками і робити неосудними і відпускати. Дебільна держава. :(
Бувалий Показати IP 29 Грудня 2015 10:51
А ніхто не буде відповідати! Таких дебілоїдів просто необхідно утримувати в клітках, а не давати доступ в маси. Воно ж, скотиняка, наробить біди, поглумиться над дітьми, а його визнають неосудним та з Богом відпустять - чекати слідуючого повного місяця.
Анонім Показати IP 29 Грудня 2015 11:06
шизофренія ?!!!!!!!!!!! а те бидло часом не синочок якогось "слуги народу" ?!!!!!!!!! він стояв на обліку у психлікарні ?!!!!!!! якщо ні, то дільничного терапевта в тюрму, якщо так,то дільничного психіатра в тюрму
Антон Показати IP 29 Грудня 2015 14:39
якщо він неосудний, то поїде в псіхушку, ніхто його не відпустить дебіли!
Оля до Антон Показати IP 30 Грудня 2015 06:57
Щей як відпустять,полікують трошки і відпустять,зараз там довго не тримають на жаль((((
ку Показати IP 29 Грудня 2015 22:39
Неосудний значить не можна судити тобто притягнути до КРИМІНАЛЬНОЇ відповідальності, АЛЕ примусову госпіталізацію ніхто не відміняв, а там вколять щось покрепше і буде слюні пускати тварина, а взагалі таким треба лоботомію робити і в зоопарку з бобрами тримати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus