USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Дід поплатився життям, бо не дозволяв співмешканці «скакати у гречку». ВІДЕО

18 Січня 2011 13:51
У Володимирі-Волинському 74-річний дід загинув від рук своєї майже удвічі молодшої співмешканки, бо не дозволяв їй пиячити в товаристві малознайомих чоловіків.
Пенсіонер Павло запросив до спільного проживання 47-річну жінку, однак вона виявилася настільки неадекватною, що відтоді і дня у квартирі без скандалу не минало, повідомляє «НТН».
Подружжя цілими днями випивало, а жінка ще й була небайдужа до інших чоловіків. Пенсіонер виховував співмешканку кулаками.
Трагедія сталася після того, як вкотре пенсіонер силоміць виволік Марію з притону. Дорогою додому зійшлися навкулачки в під'їзді перед дверима.
«У дверях став, її виганяв, не хотів пустити в квартиру, - розповів старший слідчий Володимир-Волинського МРВ міліції Радислав Павлюк. - Таким чином, між ними виникла шарпанина, в ході якої вона його вдарила в голову – він не втримав рівновагу, присів на сходинковій клітці. Вона його вдарила ще раз, бо він її за руку тримав, щоби відпустив, але він був низько, і правою стороною голови вдарився у сходи».
Старий на мить знепритомнів, а очуняв уже у своєму ліжку. Хотів напитися води, однак не подолав і трьох метрів, як упав мертвий. Не допомогли і лікарі «швидкої».
Слідчі одразу з'ясували, хто винен у смерті діда. Хоча спершу своєї провини у скоєному співмешканка не бачила. Каятися почала в ізоляторі.
«Вона затримана в порядку статті 115 за підозрою у вчиненні злочину, перебуває в нас в ІТТ, - каже Павлюк. - Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які потягли за собою смерть потерпілого. Порушена кримінальна справа».
Чи опиниться у в'язниці любителька інтиму – невідомо. Виявляється, жінка перебуває на обліку у місцевій психлікарні з діагнозом «легка розумова відсталість».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
діди Показати IP 18 Січня 2011 14:29
про мертвих або хороше-або нічого.Тут краще про діда помовчати бо хтивий ....-хотів використати розумово відсталу молоду жінку. От і поплатився.Діди !Майте голову на вязах доживайте достойно.
Василь Показати IP 18 Січня 2011 15:59
"пенсіонер силоміць виволік Марію з притону". Шо ж це за притон? Для 47-річних "любительок інтиму" ))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus