USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Іномарка переїхала хлопцеві ногу

25 Березня 2010 13:12
Минулої доби на автошляхах Волині трапилися дві автопригоди – в Ковелі іномарка збила дитину, а на трасі за Ковелем не розминулися легковик і вантажівка.

Учора близько 11-ї години в Ковелі по вулиці Сагайдачного поблизу супермаркету «Колібріс» 11-річний хлопчик перебігав дорогу поза пішохідним переходом. Він не помітив, як його наздогнала іномарка «Додж».

П’ятикласник потрапив під машину, та наїхала на його ногу. Колесо переїхало ступню. Від чого розчавило палець ноги. Із відкритим переломом фаланги пальця правої стопи із зміщенням хлопця госпіталізовали в травматологічне відділення Ковельської районної лікарні.

Того ж дня по обіді на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин водій автомобіля «Опель-Астра», рухаючись зі сторони Ковеля, не вибрав безпечну швидкість та безпечну дистанцію. Скоїв зіткнення з автомобілем ГАЗ, який рухався в попутному напрямку.

Унаслідок пригоди водій автомобіля «Опель-Астра» отримав тілесні ушкодження, - повідомляє прес-служба обласного управління ДАІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus