USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Інтер» забарикадували. Підтягуються активісти

5 Вересня 2016 13:12
На території будівлі знаходиться приватна охорона з вогнегасниками.

У ці хвилини під центральним офісом телеканалу "Інтер" на вулиці Дмитрівській триває блокада. Про це повідомляє журналіст ТСН Людмила Бадалян.

Акція, на яку закликали прийти відучора в соціальних мережах,розпочалася навіть раніше заявленого. Активісти зібралися за годину до оголошеного старту. За приблизними підрахунками, їх трошки більше сотні. Журналістам вони представилися громадськими організаціями, студентськими об'єднаннями і ветеранами АТО.

Нагадаємо, вчора, 4 вересня, невідомі активісти підпалили шини біля входу до офісу телеканалу "Інтер". Четверо молодих людей підбігли до офісу, кинули туди шини та підпалили їх за допомогою засуміші. Коли зайнялось полум'я, вони одразу розбіглись.

Будівля "Інтера" досі забарикадована. Вікна і двері першого поверху на глухо закриті, довкола офісу за ніч виріс залізний паркан, який активісти одразу розписали написами "Інтер геть".
За парканом знаходяться колючі дроти і приватна охорона, як в цивільному одязі, так і в бронежилетах.
Активісти заявляють, що акція безстрокова і обіцяють, що буде мирною. Але попри це, біля будівлі чатують три машини пожежників.
Нагадаємо, напередодні від пожежі постраждало інше приміщення "Інтера" на вулиці Щусєва. Саме звідти велося інформаційне мовлення. Протестувальники спочатку запалили шини біля входу у будівлю, потім, як стверджують працівники "Інтеру", пронесли вогонь усередину.

Міністерство внутрішніх справ розглядає дві основних версії пожежі - підпал або провокація. Про це заявив радник міністра-Зорян Шкіряк. Також чиновник стверджує, що слідчим не надають відео із камер спостереження у приміщеннях телеканалу, а на Інтері, своєю чергою, кажуть, що до збору доказів нацполіція поставилася халатно. Унаслідок пожежі редакція новин, студія та приймальня вигоріли вщент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
Просто Показати IP 5 Вересня 2016 13:25
Ось вам антимайдан! Тримайте! Всі паспорта поробили закордонні? Сос&&те зараз, а не в ЄС!!! Стоять, ко&!ли за 100 грн....
Лучанин до Просто Показати IP 5 Вересня 2016 16:20
Тобто ти підтримуєш сепаратистський напрям діяльності каналу? Вже тільки за це потрібно відразу закривати цей канал!
Просто до Лучанин Показати IP 6 Вересня 2016 09:10
Я підтримую закон про свободу слова! А європейський лад дитримується верховенства права, а не ідей активістів. Мені абсолютно байдуже на цей інтер. Я його ніколи не дивлюсь. Мені дико, що проплачені люди, творять що хочуть крмшуючись національною ідеєю. Згадайте як все почалось в Криму - звичайною безнакараністю діям, які вчинялись. Зараз свіиова преса роздує, що ущимляють російськомовне населення.
Анонім Показати IP 5 Вересня 2016 13:32
Який ЄС? Ми в середньовіччі!(
Андрей Воронов Показати IP 5 Вересня 2016 13:42
Процитирую классика: «Деб*лы, бл*дь!»
Анонім Показати IP 5 Вересня 2016 13:57
В троля поліського другий день рве п*кан.А уявляю якщо Інтер спалять. Що зробить??І нема чого тут прикриватись Європою.Нам такий канал не потрібен.
Андрей Воронов до Анонім Показати IP 5 Вересня 2016 14:47
Говорите от своего лица, или у вас, Николай Второй, ЧВС зашкаливает?
Лучанин Показати IP 5 Вересня 2016 13:58
Та це Бойко підпалив для самопіару.Кому ці прихвостні здались.
знайКО Показати IP 5 Вересня 2016 14:12
Участь у "акції" беруть люди Корчинського! Коли і що він робив корисного для України? Тільки заробляє на своїх акціях і як не дивно - всі знають і ніхто його ніколи не чипає, що минулі при владі, що сьогодняшні... :)
кккк до знайКО Показати IP 5 Вересня 2016 14:37
Неправда.Там Корчинського не було.
знайКО до кккк Показати IP 5 Вересня 2016 15:11
Ніхто і не каже що там був сам Корчинський! Аваков сам сказав (хоч сам причетний до всього того), що там були люди Корчинського і його угрупування!!!
Українка Показати IP 5 Вересня 2016 14:23
Молодці!!!!!
Правдоруб Показати IP 5 Вересня 2016 14:24
Інтер це розсадник сепаратизму
карл Показати IP 5 Вересня 2016 14:25
хто був ніким , той хоче на халяву з берданкою стати хоч ким небудь
Валерка Леонтьєв Показати IP 5 Вересня 2016 14:31
Якже ми заскучимся в кавичках за дешевими російськими серіалами і другосортними трубодурами типу Валерії і Повалій якщо закриється Інтер.Печалька.
Лоліта до Валерка Леонтьєв Показати IP 5 Вересня 2016 14:41
Підтримую це канал для відсталих клімаксників))
Дурепо до Лоліта Показати IP 5 Вересня 2016 15:11
Якщо ти маєш під зневажливим "клімаксники" ( до речі всі там будете) людей старшого покоління, то якраз ця категорія громадян просто таки дискримінується в нашому ТВ просторі бо зовсім не враховують їх вподобань. Не всім же підходять дебільові га-га-га- серіали, бігалки -стрілялки, йо..ля, і високі-високі типу "Аватари", "Властелини" і т.п. Мене особисто бісить, коли на День перемоги жоден канал не може сподобитись показати по старому доброму фільму, "хіти"минулих років улюблені нашими дідусями і бабусями,а вперто крутять новий тупий ширпотреб
Лоліта до Дурепо Показати IP 5 Вересня 2016 15:22
Як на мене недалекі люди можуть кожен рік дивитись один і той самий фільм 40 років підряд.Це клініка.
До Лоліти до Лоліта Показати IP 5 Вересня 2016 15:45
Зарепости свій комент, сфоткайся над ним і в інстаграм, а ще щосекундно оновлюй інфу і в ночі незабудь зайти в ВК! Оце клініка!!! А ще покемонів можеш половити!!!!
Анонім до До Лоліти Показати IP 5 Вересня 2016 16:02
Та краще так ніж 100 раз дивитись історію про тормоза що не зміг попасти по пяні додому в Новий рік
Відповідь до Анонім Показати IP 6 Вересня 2016 09:24
Ще просто молоко на губах не висохло, щоб розуміти такі фільми! Не забудь в мамкі гроші на Інтернет попросити!
Анонім до Дурепо Показати IP 5 Вересня 2016 15:38
Крутити улюблені фільми наших дідусів і бабусь?А може краще прабабусь і прадідусів німе кіно показувати.А може ще вернемсь далі і будем лапухами піжтиратись.
А до Анонім Показати IP 5 Вересня 2016 16:01
тобі не треба нікуди вертатись, бо ти з тих лАпухів і не вилазило. Інколи німе кіно було б подивитись корисніше ніж 70% сучасної низькопробної мури.
Крім до Валерка Леонтьєв Показати IP 5 Вересня 2016 15:03
крім дешевих серіалів Інтер ще показує старі хороші фільми (єдиний канал, що це робить в день і в вихідні), цікаві передачі, непогані концерти ( те що там виступає с..ка повалій не робить гіршми виступи інших артистів і справді хороші пісні) і серіали час від часу бувають непогані. На інших же каналах часто повна ж..па - на СТБ цілий тиждень тупорилі шоу, а в суботу і неділю їх повтор, просто вбило , що в вихідні, на День Незалежності, це канал показав фільм польський "Знахар" ніби не знайшлось жодного українського фільму, ІСТВ і Новий взагалі конвеер тупого зарубіжного кіно, 1+1 теж тупі шоу і їх обов"язковий повтор у вихідні, фільми не найкращі, раніше хоч вночі в суботу показували більш менш нормальний фільм , а зараз і в цю пору г..вно, ТЕТ теж в основному примітивні тупі зарубіжні фільми і дебільні ги-ги-ги (комічні) серіали для розумово відсталих-, УТ- 1 нафталін, аж нудно, канал "Україна" одні й ті ж серіали по колу. Так що не дуже вже нападайте на Інтер. Порівняно з перечисленими каналами, цей ще нічого так.
ввв Показати IP 5 Вересня 2016 14:50
Закидати телеканал "коктейлями молотова" - це демократично.Потім спалити на площі паперові видання типу книги , які не відповідають позиції активістів.Бажано в сутінках , щоб було з далека видно - нехай бояться.Кожного інакомислячого "пустити в розхід" , або щонайменше в тюрму.І так робити постійно - не давати опонентам " розслабитися".А ось слідуючий крок буде в 2033-2037 рр. Подумайте,хто піде в переносному значенні цього слова "під ніж" ?Все правильно, ті хто зараз це "розпалює".
Гепа до ввв Показати IP 5 Вересня 2016 15:05
І за тобою троль прийдем.Не спи бійся
До гепи до Гепа Показати IP 5 Вересня 2016 20:25
Ти не гепа, ти д*па. Причому досить обмежена, не в розмірах, звичайно.
ввв до Гепа Показати IP 5 Вересня 2016 20:51
Дур@к ти Гепа.Я то точно не троль.І мабуть значно більше в своєму житті зробив для становлення незалежної України,котру люблю по-справжньому.Не словами, а ділом боровся з кегебісько-комуністичною системою,ще тоді коли навіть боялися пам"ятники воїнам УПА становити.І справи оперативні на мене заводили, на тебе думаю , що ні.Не того польоту ти птаха.Якщо тобі подобається те,що зараз коється в Державі та ті ,хто зараз нею керують, то мені НІ.Але це не означає,що потрібно в крові топити опонентів,та владу яка не користується популярністю в народа.Кожен вбитий українець - це великий "мінус" в могутності Держави.Ось так,хлопчику.
Ще не зовсім свідоми Показати IP 5 Вересня 2016 15:01
Якщо відверто,то крім інтера, сто дванадцятого, двох футбольних каналів та музикалок, на українському телебаченні немає що дивитися.
Анонім до Ще не зовсім свідоми Показати IP 5 Вересня 2016 15:25
Зі всім погоджуюсь крім Інтера
Гость Показати IP 5 Вересня 2016 15:04
Бензином надо было тушить.
Лана Показати IP 5 Вересня 2016 17:14
Інтер - проросійський канал, це правда. Просто терпіння у народу закінчилося. Людська і національна гідність взяла верх, тому виник супротив.
S до Лана Показати IP 5 Вересня 2016 17:50
і що там проросійського?
123 до Лана Показати IP 6 Вересня 2016 22:19
У народу терпіння закінчилося? Ви самі вірите в те, що пишите? Це НАРОД, простий народ йде палити Інтер? Народу є діло до цих каналів, котрі всі як один належать олігархам? Народ, ви коли небудь порозумнішаєте, чи в нас, українців, дійсно останні мізки Чорнобиль з'їв? Давайте ще ви підтягуйтесь до Київа палити недопалене,громити недобите, бо вам так сказали, що цей канал сепаратистський і крапка. Як на мене, то у нас взагалі немає ніяких опозиційних телеканалів і адекватна людина взагалі не сприймає ці канали зомбування. Коли до вас нарешті дійде, що зараз все беззаконня робиться від прикриттям славаукраїнігероямслава? І хто більше всього кричить - у того найбільше "рыльце в пушку".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus