USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Кооператив у Луцьку 22 роки незаконно користувався землею

3 Червня 2013 15:46
Земельну ділянку, вилучили із незаконного володіння гаражного кооперативу у Луцьку, - це повідомили у прес-службі прокуратури міста Луцька.

Прокурор міста Луцька Сергій Данілін звернувся в суд із позовом в інтересах держави в особі Волинського обласного управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України до гаражного кооперативу «Гнідавський» про визнання недійсним Державного акту на право власності на земельну ділянку на вулиці Потебні площею 0,0828 гектара.

Під час судового розгляду господарської справи встановили, що спірна земельна ділянка вже 22 роки використовується для обслуговування приміщення спортивної школи, що належить державі.

Надання земельної ділянки гаражному кооперативу за рахунок землі, якою користується Волинська обласна дитячо-юнацька спортивна школа із дзюдо, без проведення попереднього її вилучення є незаконним.

Рішенням Господарського суду Волинської області позов прокурора міста Луцька повністю задоволено. Земельну ділянку вилучили із незаконного володіння гаражного кооперативу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus