USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанці, яку затримали з мертвим немовлям у пакеті, повідомили про підозру

19 Жовтня 2020 14:34
Прокуратура повідомила 24-річній жительці Луцька про підозру в умисному вбивстві своєї новонародженої дитини (ст. 117 КК України).

Слідство з'ясувало, що вночі 16 жовтня 2020 року жінка вдома народила здорового хлопчика та позбавила його життя.

Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Санкцією ст. 117 ККУ за умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини відразу після пологів передбачено покарання у виді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Страшну знахідку виявили на одній із зупинок. Скривавлене немовля ще з пуповиною лежало у чорному пакеті, замотане у тканину. Жінка, яка принесла туди дитину, сама зателефонувала до поліції. Спершу вона сказала копам, що знайшла мертве дитя. Згодом таки зізналася, що дитину народила вона.

Також відомо, що лучанка виховує двох маленьких синів - 4 і 5 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus