USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі банки знову атакують хакери, – очевидці. Оновлено

5 Липня 2017 12:47
Луцькі відділення банку «Ощадбанк» та «Укргазбанк» атакують хакери.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили власні джерела.

За станом на 12:20 стало відомо, що у відділенні «Укргазбанк» на проспекті Перемоги ймовірно була спроба хакерської атаки. Машини оперативно вимкнули, відтак, в установі сподіваються, що вірус не пошириться.

За інформацією джерела, аналогічні проблеми виникли і в «Ощадбанку» – у Луцьку не працює частина банкоматів, є збої в роботі системи. Проте, як розповіли в коментарі виданню представники прес-служби відомства, «Ощадбанк» працює в звичному режимі, жодних збоїв не було. «Усі відділення, сервіси та дистанційні канали обслуговування працюють у звичайному режимі по всій країні», – йдеться в повідомленні.

Деталі з’ясовуються.

Нагадаємо, 27 червня цього року відразу кілька українських державних та приватних компаній, а також банківських установ зазнали масової хакерської атаки. Зокрема, обрушилася робота сайтів "Укренерго", "Київенерго", "Укртелекому", "Нової пошти", "Ощадбанку", "Укргазбанку" "ОТП Банку" та інших.

Вірус дістався і Луцька, де атакував корпоративні мережі багатьох установ і банків. Лучани скаржилися на корпоративні комп’ютерні системи, які виходили з ладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus