USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку зловили кладовищних вандалів

7 Вересня 2010 14:26
Троє лучан знайшли спосіб підзаробити: вночі викрадали огорожі з могил, здавали їх на пункт прийому металобрухту, а гроші ділили між собою.
Вандалів затримали після того, як мешканець села Забороль поскаржився міліції про те, що вночі з могили його батька викрадено огрожу та пошкоджено пам’ятник, розповіли у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Затримали трьох осіб, причетних до цього злочину. Ними виявились жителі міста Луцька: 18-річний Дмитро Б., 50-річний Володимир М. та 22-річний Роман Ю. Про це повідомив перший заступник начальника Луцького РВ УМВС України у Волинській області Вадим Щегельський.
Вони займалися встановленням пам’ятників на цвинтарях. Та отриманих легальним шляхом грошей зловмисникам виявилось замало. От і вирішили підзаробити: приглядали на могилах огорожі, а вночі їх викрадали. Огорожі здавали на пункт прийому металобрухту, а отримані гроші ділили між собою.
Наразі злочинці затримані. Порушено кримінальну справу за статтею 297 (наруга над могилою) Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі терміном до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus