USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Масове побоїще на Волині: розібратися у ситуації просять очільника Нацполіції області

24 Листопада 2017 12:59
Винуватці масової бійки в одному з сіл Маневицького району лишилися непокараними, натомість повідомлення про підозру вручили одному з потерпілих.

Про це йшлося під час 16-ї сесії Волинської облради 23 листопада.

У депутатському запиті до начальника Головного управління Нацполіції у Волинській області Петра Шпиги Людмила Кирда повідомила, що до неї звернулися жителі села Годомичі Маневицького району. Вони повідомляють, що жителі сусіднього села Четвертня впродовж усього року вчиняють відносно них хуліганські дії, що супроводжуються насиллям у вигляді нанесення тілесних ушкоджень групою осіб. Зокрема 25 червня приблизно о третій годині ночі жителі села Четвертня у кількості близько 30 осіб прибули трьома автомобілями у сусіднє село Годомичі. Без будь-яких попереджень один з них вдарив рукою в обличчя жителя села Годомичі. Після цього вибігли ще приблизно 30 молодих хлопців з криками, що супроводжувалися масовим побоїщем.

Депутат зазначила, що поліція прибула після другого дзвінка через півтори години. У результаті протиправних дій були побиті низка жителів села Годомичі. Тепер жителі села обурені тим, що до відповідальності притягнули лише одного з нападників, а решта учасників масової бійки лишилися поза увагою правоохоронців і залишилися непокараними. Селяни ставлять під сумнів об’єктивність перевірки цього факту. До того ж, потерпілий Олексій Ващук, який є керівником фермерського господарства «Росохи», тепер визнаний винним у цій ситуації і йому вручили підозру у правопорушенні. Зі слів депутата, ситуація потребує негайного втручання з боку Петра Шпиги, адже забезпечення безпеки громадян є одним з пріоритетних напрямків діяльності поліції.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Да ну Показати IP 24 Листопада 2017 14:37
Так в нас давно вже винен той до кого прийшли, а не той хто прийшов. А хіба ні?
1 Показати IP 25 Листопада 2017 22:15
Взяти небайдужих, спортивно-культурних людей, тай заїхати в гості до цих чвертьовських бичків, на чай, та й дати пару плюшок до чаю, щей на память забрати весь бурштин!
Turist до 1 Показати IP 26 Листопада 2017 01:13
Ти не 1 ти повний 0. ZERO Приїжджай ще й тобі дамо тягла аби доніс. А бурштину тут небуло, немає і небуде!!! Ти трохи не за адресою!!!
Еее Показати IP 26 Листопада 2017 11:47
Щоб поліція вчасно приїхала їй потрібен автомобіль, якщо масова бійка, то як мінімум три автомобілі, яких в робочому стані нема. А ту автівку що є, треба заправити пильним тими ж самими працівниками поліції.. реформи працюють..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus