USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На кордоні з Волинню зі стріляниною затримали двох контрабандистів

8 Березня 2018 20:06
У Малоритському районі Білорусі прикордонники затримали двох чоловіків, які нелегально перемістили через кордон понад 1,6 т м'яса.

Про це інформує БЕЛТА з посиланням на Брестську Червонопрапорну прикордонну групу ім. Дзержинського.

Інцидент стався в ніч з 5 на 6 березня. Прикордонники зупинили два автомобілі, якими кермували жителі міста Малорита 1988 і 1993 років народження. При цьому водій однієї з машин проігнорував вимогу посадових осіб про зупинку і спробував сховатися. Тільки після попереджувального пострілу з автомата порушник зупинився і був затриманий прикордонним нарядом.

Чоловіки перевозили 36 телячих туш, які незаконно перемістили через кордон з Україною в обхід пункту пропуску. Ввезене без ветеринарного і санітарного контролю м'ясо сумнівної якості планували реалізувати на території Білорусі.

У порушників вилучили продукцію масою понад 1,6 т вартістю більше 4 тисяч білоруських рублів (понад 50 тисяч гривень), а також транспортні засоби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ник Показати IP 8 Березня 2018 20:35
а як вони сюда попалы.хтось пропустив.заминуваты ци дороги в лиси

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus