USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

На Рівненському полігоні знайшли мертвого мобілізованого

16 Листопада 2015 12:29
Сьогодні вранці на території Рівненського військового полігону виявлено мертвим 44-річного мобілізованого. Про це повідомляє кореспондент ERVE.UA з посиланням на Костопільський відділ поліції.

Чоловіка мобілізували до Збройних Сил України 6 червня поточного року, на військовому полігоні перебував із 16 жовтня.

О 5-тій годині ранку, під час підйому особового складу, інший мобілізований в наметі виявив бездиханне тіло свого товариша. Померлий - житель Надвірнянського району Івано-Франківської області, розлучений, має 15-річного сина. Керівництво характеризує військовозобов’язаного позитивно, порушень службової дисципліни він не допускав.

Під час огляду тіла ознак насильницької смерті не виявлено. Для встановлення причини смерті тіло направлено для проведення судово-медичної експертизи.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, про небойові втрати ЗСУ, які значно перевищують бойові, писав нещодавно Юрій Бутусов, головний редактор Цензор.нет. Зокрема, йшлося про трагічну загибель бійців 14 ОМБ.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ПРО ЦЕ ГЕНШТАБ НЕ НАПИШЕ. ТРАГЕДІЯ У 14 БРИГАДІ

У прес-службі 14 бригади повідомили, що за кожним фактом загибелі військовослужбовців проводиться ретельне службове розслідування. Передчасні спекуляції щодо причин загибелі військовослужбовців до завершення проведення розслідування є безпідставними та лише роздмухують недовіру до Збройних Сил України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus