USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині браконьєри вирубали лісу на понад 150 тисяч

11 Січня 2017 21:03
Лісова охорона виявила порушників, які завдали шкоди лісовому господарству на понад 150 тисяч гривень, - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Пригода трапилася сьогодні, 11 січня, близько 14 години. Працівники мобільної групи державного підприємства «Маневицьке лісове господарство» під час рейду лісовими масивами у кв. 69 вид. 74 Карасинського лісництва виявили групу осіб, які встигли зрізати 34 дерева породи вільха.

Лісопорушників упіймали на гарячому. В результаті затримано 6 осіб. Це – жителі Маневицького та Камінь-Каширського районів. Чоловіки мали з собою 3 бензопили, трактор Т-25 із причіпом, який уже встигли частково навантажити краденою деревиною.

Розмір шкоди, завданої внаслідок таких дій, становить понад 150 тисяч гривень. Зважаючи на явні ознаки кримінального злочину, працівники лісової хорони склали акт огляду місця незаконної порубки та одразу викликали на місце слідчо-оперативну групу Маневицького райвідділу поліції.

Тривають слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus