USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині під час затримання злочинець поранив ножем поліцейського

21 Листопада 2019 20:35
На Волині поліцейський отримав ножове поранення під час затримання злочинного угрупування.

Про це стало відомо сьогодні, 21 листопада, під час брифінгу у прокуратурі Волинської області.

Нагадаємо, волинські правоохоронці провели спецоперацію, у ході якої вдалося затримати представників двох злочинних угрупувань, одне із яких займалося переміщенням через державний кордон психотропних речовин, а інше – рекетом та вимаганням на території Нововолинська.

Так, начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига розповів, що під час затримання злочинців було здійснено опір працівникам поліції, внаслідок якого один поліцейський отримав ножове поранення.
«Цим особам інкримінують участь в організованій злочинній групі, яка займалась контрабандою наркотиків з Польщі та збутом їх на території Волинської області. Іншим особам, які негативно впливали на криміногенну ситуацію на Волині, зокрема, у місті Нововолинськ – рекетом та підпалами автомобілів, за станом на сьогодні оголосили про підозру. Триває досудове розслідування», - зазначив перший заступник прокурора у Волинській області Ігор Цюприк.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що за процесуального керівництва та координації прокуратури Волинської області працівниками Головного управління Національної поліції в області та Управління Служби безпеки в області припинено діяльність організованої злочинної групи в складі 7 чоловік (6 чоловіків та одна жінка, яка номінально членом групи не була, проте виконувала вказівки її організатора щодо постачання з Республіки Польща псевдоефедрину), які займалися контрабандою прекурсорів в особливо великих розмірах, незаконним придбанням, перевезенням з метою збуту, а також незаконним збутом наркотичних засобів, психотропних речовин (амфетамін, метамфетамін, бупренорфін) та прекурсорів (псевдоефедрин) в особливо великих розмірах.
Група діяла з листопада 2018 року. Організатором її був 46-річний мешканець Нововолинська, який розробив план діяльності, розподілив ролі учасників та встановив правила поведінки, обов’язкові для усіх членів групи.

Зокрема, щоб не бути викритими працівниками правоохоронних органів, учасники організованої групи під час розмов використовували власний сленг та спілкувалися, застосовуючи мобільні додатки-месенджери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дбр Показати IP 21 Листопада 2019 21:37
Нарещі затримали ДВБ хабарників і мовчать.
Лев до Дбр Показати IP 21 Листопада 2019 23:43
Все є, ніхто не мовчить. Уже в стрічці
ГУНП до Лев Показати IP 22 Листопада 2019 07:44
Це схема ,борців з корупцією! Заробітчанин хоче волинян поставити на коліна.СБУ молодці спрацювали!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus