USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині знову горять торфовища

19 Червня 2017 10:41
Ліквідовувати пожежі на торфовищах в області вже неодноразово цьогоріч доводилося надзвичайникам.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови Волинської облдержадміністрації 19 червня.

Як повідомив начальник управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області Володимир Грушовінчук, з початку року на Волині виникло 70 пожеж в природних екосистемах на площі майже 47 гектарів. Окрім того, виникли загоряння на території торфовищ у Камінь-Каширському (12 червня) та Володимир-Волинському районах. Так, протягом двох минулих діб ліквідовували пожежу на торфовищі у Володимир-Волинському районі на площі у півтора гектари.

Найбільше пожеж в екосистемах, 12, трапилося наразі в Іваничівському районі, 10 пожеж виникло у Володимир-Волинському, 9 – у Луцькому районі. Як зазначив Володимир Грушовінчук, аби попередити виникнення загорянь, вогнеборці спільно з органами місцевої влади та ВОУЛМГ організували цілодобовий моніторинг пожеж в природних екосистемах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
? Показати IP 19 Червня 2017 10:46
То мацкалі підпалили чи свої пьнички самокрутки розкидують?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus