USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині буревій «пройшовся» 5-ма районами. ОНОВЛЕНО

11 Червня 2009 14:11
Стихія, що вирувала учора, 10 червня, у 5-ти районах Волині, пошкодила близько півсотні житлових будинків та господарських споруд, об’єкти соцсфери, АПК та площі посівів, учбові заклади, лінії електропередач. Про це інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням центру пропаганди ГУ МНС у Волинській області, приблизно о 20.00 10 червня внаслідок шквального вітру та грозового дощу в Любешівському, Ратнівському, Шацькому, Любомльському та Камінь-Каширському районах Волинської області сталося руйнування шатрових покрівель будівель, ліній електропередач.
В результаті падіння повалених вітром дерев створені перешкоди для руху автомобільного транспорту на дорогах місцевого значення, стихія пошкодила близько півсотні житлових будинків та господарських споруд, об’єкти соціальної сфери та АПК та площі посівів, учбові заклади, 16 ЛЕП напругою 10 кВ, відключено 233 трансформаторних підстанцій, без електропостачання та електрозв’язку залишилося 76 населених пунктів області.


Троє людей внаслідок буревію отримали незначні травми: мешканець села Рудка Любешівського району 48-річний Петро при розпилюванні дерева, що впало на будинок отримав травму лівої кисті, 23-річний Віталій
із села Зарудче Любешівського району отримав перелом п’яткової кістки при стрибку з покрівлі свого будинку, 45-річна мешканка селища Любешів отримала забійну рану лівого передпліччя. Наразі збитки від стихії та остаточна кількість пошкоджених об’єктів встановлюється.

Найбільші руйнування – у Любешівському районі, які класифіковано як надзвичайну ситуацію місцевого рівня. Всю ніч понад 20 працівників МНС за допомогою механічних інструментів працювали над розчищенням від повалених буревієм доріг та будинків. Рух на автотрасах не припинявся.
Вранці в селищі Любешів відбулося засідання комісії з ТЕБ та НС, де було визначено основні першочергові заходи для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus