USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині грабувати магазини ходять дівчата

10 Вересня 2008 17:28
Правоохоронці Волині затримали 18-річних Вікторію та Марію, які пограбували магазин. Про це 10 вересня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту УМВС України у Волинській області, на скоєння злочину Вікторію, за її словами, підштовхнула подруга Марія, і у ніч 30 на 31 серпня дівчата, гарно відпочивши на дискотеці, вирішили пограбувати магазин, куди прийшли у рукавицях, аби не залишити слідів на місці злочину. Крадійки вибили вікно та зірвали замок на решітці дверей.
Пограбовані речі Марія поділила серед своїх братів і сестер. Зошити, ручки та солодощі – найменшим братам-школярам, а старшим – засоби гігієни та продукти.
А 3 вересня Марію та Вікторію затримали працівники відділу карного розшуку Рожищенського РВ УМВС за здійснення крадіжки.
Наразі порушена кримінальна справа за статею 185 частини 3 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення, сховище), яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Довідково:
З початку року правоохоронці Волині притягнули до кримінальної відповідальності16 студентів
Марія та Вікторія навчаються у одному із вищих навчальних закладів міста Луцька.
Марина найстарша серед семи братів і сестер. Дівчина допомагає по господарству усіма можливими силами. А от мати, яка, до речі, є педагогом однієї із загальноосвітніх шкіл міста, особливо за дітей не піклується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus