USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині піймали циганку-«гастролерку». ВІДЕО

29 Квітня 2011 10:31
Працівники міліції спіймали циганку, яка протягом двох років обкрадала волинян.
38-річна Радха К. під різними приводами потрапляла до помешкань людей, звідки викрадала гроші та золоті вироби.
За словами заступника начальника Луцького МВ УМВС в області Геннадія Єпіфановича, на сьогодні проти жінки порушено ряд кримінальних справ.
«Нам поки що точно відомо, що вона здійснила 3 крадіжки у Луцьку та 3 у Луцькому районі. Це ті факти, за якими порушено кримінальні справи. Проте я переконаний, що деякі мешканці можуть впізнати в ній свою кривдницю. Тому попросив би їх звертатися до міськвідділу, якщо стали жертвою шахрайства цієї циганки», - звернувся до волинян Геннадій Єпіфанович.
Циганка мала декілька легенд, які їй допомагали успішно здійснювати свій промисел. Зазвичай вона заходила до хати та пропонувала погадати чи просила одяг, їжу або навіть просто попити води.
«Поки добродушні господарі шукали те, що було потрібно жінці, вона професійним оком злодійки оглядала кімнату та викрадала коштовності», - пояснив міліціонер, як відбувалися крадіжки.
За кожен такий візит циганка мала «виручку» від 2,5 до 4 тисяч гривень. Основним місцем її діяльності був приватний сектор, хоча до квартир Радха також заходила.
Злодійський стаж жінки ромської національності довгий. За її словами, вона вже була раніше судима за крадіжки. А перша кримінальна справа, яку працівники міліції порушили вже після того як жінка вийшла із місць позбавлення волі, датується 2009 роком.
Міліціонери розшукували Радху протягом шести місяців. За словами Геннадія Єпіфановича, останнім часом жінка за межі області буцімто не виїжджала та особливо не переховувалася.
Проте під час затримання у неї вилучили мобільний телефон, який був викрадений аж у Луганській області. Відтак міліціонери вважають, що географія злочинної діяльності циганки була дуже велика.
На сьогодні всі кримінальні справи проти Радхи К. порушені за частиною 3 статті 185 (крадіжка з проникненням у приміщення) КК України.
Правоохоронці звертаються до громадян з проханням повідомити до міліції, якщо хтось впізнав у цій жінці особу, яка скоїла відносно нього злочин. Повідомити про це можна за телефонами (0332) 24-15-70 та (0332) 24-22-95.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Spaceman Показати IP 29 Квітня 2011 10:58
ВН, ну що за неполіткоректний заголовок! Треба писати не "циганка", а "ромської національності". І взагалі, вона невинна людина, йшла з добрими намірами, погадати, всю правду розказати, а тут на неї всіх собак понавішували. Це дискримінація за расовою ознакою! Ні фашизму в Україні! Свободу Радхі!
Лучанка до Spaceman Показати IP 29 Квітня 2011 13:20
Да сама доброта ходила людям помагала,а гроші там просто зникали-просто так буває!
OrestN до Spaceman Показати IP 29 Квітня 2011 14:49
А хто сказав, що циганка - не політкоректно? І взагалі розберись з салатом в своїй запаленій голові, а потім виправляй інших. Цих шахраїв-циган або в гетто, або депортувати за межі держави.
Колега до OrestN Показати IP 29 Квітня 2011 14:56
Людино добра, у тебе почуття гумору зовсім відсутнє?....
до Spaceman до Spaceman Показати IP 30 Квітня 2011 17:46
бачу ти її родич що так захищаєш. Але вона скоїла злочин і має за нього відповісти - не бачу тут ніякого фашизму.
Vigilante до до Spaceman Показати IP 2 Травня 2011 15:43
Н-да, з почуттям гумору тут в деяких індивідуумів дійсно дуже туго.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus