USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На волинських дорогах знову травмування і смерть

17 Квітня 2009 14:14
На дорогах Волині вчора сталося чотири ДТП, у яких травмувалося три людини, а один чоловік помер. Про це 17 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, приблизно о 21.00 на автодорозі Луцьк-Маневичі в місті Ківерці невідомий на невстановленому транспортному засобі скоїв наїзд на велосипедиста-чоловіка віком 55-65 років, який отримав смертельну травму. Особа потерпілого встановлюється.
Також приблизно о 15.00 в місті Ковель на перехресті вулиці Незалежності і Володимирської водій автомобіля «Мерседес» 21-річний ковельчанин скоїв наїзд на велосипедиста – 34-річного місцевого жителя. Потерпілий  госпіталізований до неврологічного відділення Ковельської ЦРЛ.
Крім того, приблизно о 07. 40 в місті Луцьку по вулиці Ковельській поблизу медичного коледжу водій, 47-річний лучанин, керуючи автомобілем «Фольксваген джетта», не дотримувався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем «Фольксваген пасат», яким керував 41-річний житель міста Луцьк. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля «Фольксваген пасат» – 44-річна лучанка – отримала тілесні ушкодження.
Нагадаємо, що дорожньо-транспортна пригода, яка трапилася вчора, 16 квітня, біля луцької загальноосвітньої школи № 5, спричинила грандіозний «корок». Автомобільна черга тяглася проспектом Перемоги від приміщення історичного факультету Волинського нацуніверситету імені Лесі Українки аж до середини моста над залізницею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus