USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Нововолинським майданівцям погрожують розправою, - міліція

27 Лютого 2014 08:30
Таку інформацію ми сьогодні отримали від бійців самооборони. Мовляв, жінку-активістку Майдану, яка вчора близько сьомої вийшла з під"їзду, аби попрямувати до міської ради на мітинг проти чинного мера Сапожнікова, перестіли невідомі в масках і пригрозили фізичною розправою, "нагадали" й про родину. Наразі потерпіла написала заяву до міліції й відходить від шоку, - повідомляє «Нововолинський інформаційний портал»

Факт звернення потерпілої в ексклюзивному коментарі "НВІПу" підтвердив заступник начальника нововолинської міліції В'ячеслав Мартинюк:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
правник Показати IP 27 Лютого 2014 09:04
бачте як швидко ви згадали про міліцію коли чуть припекло не побігли до побратимів а бігом писати заяву і замітьте вам не відмовили а не так давно ви ставили цих людей на коліна паплюжили били палили погрожували сімям надіялись на маску а виявляеться в маску можуть вбратись і інші героі і що тоді тож не плюйте в колодязь прийдеться водиці попити тепер ви взяли ще й автомати почекайте трішки і до вас теж прийдуть з автоматами адже це закономірно що посіеш те й пожнеш
Месник Показати IP 27 Лютого 2014 09:38
Згідний на всі сто!!!!!! Методом реформ треба було чистити лави УМВС. Сьогодні міліція з народом, але прийде час коло вони згадають всі приниження
s до Месник Показати IP 27 Лютого 2014 09:48
Ну почистили, поставили министром гомосєка Авакова думаєш краще стане?
читачка Показати IP 27 Лютого 2014 09:59
слідкую за всіма подіями на теренах нашого краю і висновок один-ми йдем не в Європу. Прикро за дивитись на те що зараз коїться- на ті мітинги проти міських голів, приниження правоохоронців і всі ті інші безчинства щодо людської гідності. Не варто породжувати зло, бо життя базується на вчинках від яких отримуємо наслідки.
Анонім до читачка Показати IP 27 Лютого 2014 10:25
так нас в Європі і не ждуть і не чекали ТАКИХ ДЕБІЛІВ.Європа це вже зрозуміла і Америка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus