USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пожежу в селі під Луцьком гасили 6 машин

8 Січня 2017 16:18
У селі Княгининок на вулиці Молодіжній сталася пожежа в одному з приватних господарств - загорілись три цегляні будівлі. Наразі вогонь загасили, інформує Волинь24.

Повідомлення про пригоду до служби «101» надійшло об 11:33. Йшлося про те, що зайнялася господарська споруда.

У прес-службі управління ДСНС в області повідомили, що о 12:02 пожежу локалізували, тобто припинили її поширення. Близько 14-ої години її вдалось погасити.

Рятувальники розповідають, що гасіння було ускладнене низькою температурою повітря. Запас води поновлювали на території школи, де є пожежний гідрант.

Вдалося не допустити розповсюдження вогню на житловий будинок.

На місці пожежі працювали 6 пожежних машин: 5 з Луцька та 1 з Рожища. Усього у гасінні було задіяно 12 рятувальників.

Зауважимо, на момент прибуття рятувальників пожежа набула великих масштабів, бо люди самі намагалися погасити її і пізно викликали підмогу.

Нагадаємо, вчора, 7 січня, пожежа, яка виникла з побутових причин, понівечила будинок у Луцьку. Літній чоловік, який на той момент був у хаті, отримав значні опіки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus