USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Працівникам фірми Єремеєва закидають побиття людини

13 Червня 2013 12:44
П’ятьом працівникам ТзОВ «Континіум» та ТзОВ « Торговий дім « Західна молочна група» закидають побиття людини у присутності бійців підрозділу «Беркут».

Про це йдеться в ухвалі Апеляційного суду Волинської області.

До апеляційного суду надійшла скарга на вердикт Луцького міськрайонного суду, який відмовився скасувати постанову оперуповноваженого міськвідділу міліції про відмову у порушенні кримінальної справи відносно п’ятьох працівників відділу економічної безпеки ТзОВ «Континіум» та відділу безпеки ТзОВ «Торговий дім « Західна молочна група».

Мовляв, у ніч із 28-го на 29 квітня 2009 року вони утримували в офісі чоловіка, від якого вимагали зізнань у розкраданні грошей ТзОВ «Континіум». За допомогою побоїв чоловіка нібито і примусили до «виконання цивільно-правових зобов'язань».

Однак у міліції відмовилися порушувати кримінальну справу. Цю постанову оскаржили до Луцького міськрайонного суду, але там скаргу лишили без розгляду.

В апеляційній скарзі на постанову суду першої інстанції вказувалося, що висновки суду не відповідають фактичним обставинам справи. Наприклад, що не допитані працівники підрозділу «Беркут», які були очевидцями події.

Отож, колегія суддів Апеляційного суду скасувала постанову суду першої інстанції. Таким чином, справу про скасування відмови міліції у порушенні кримінальної справи проти працівників двох ТзОВ у Луцькому міськрайонному суді розглядатимуть вдруге.

За інформацією Економічної правди, група компаній «Континіум» належить позафракційному нардепу Ігорю Єремеєву.

Ухвала суду:
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/31746013
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
редакторам жовтої преси Показати IP 13 Червня 2013 13:30
Що всі комменти правдиві повидаляли про цю нечисть???
знаю до редакторам жовтої преси Показати IP 13 Червня 2013 13:47
Мабуть працівники ВН молоко "Комо" п'ють!:)
Не видаляти Показати IP 13 Червня 2013 13:53
Зато він перший в рейтингу Волиньпост. Волиньпост, від кого бабло берете?
6 Показати IP 13 Червня 2013 14:06
це не поодинокі випадки.і це всі знають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus