USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Розбійник напад на валютника у Володимирі-Волинському: затримали одного з причетних

7 Січня 2020 18:35
Під суд потрапив один із зловмисників, які підозрюються у розбої та крадіжці в будинку власника обмінників валют у Володимирі-Волинському.

Про це йдеться в ухвалі Володимир-Волинського міського суду, інформує Княжий Град.

Нагадаємо, 28-го листопада близько 18:40 години у Володимирі-Волинському троє чоловіків у шапках-масках потрапили у незачинений будинок 55-річної жительки. У домі перебувала власниця будинку та її 42-річна знайома. Жінок побили, зв’язали та погрожували пістолетом.

Зловмисники викрали національну та іноземну валюту, ювелірні та золоті вироби, що зберігалися в сейфі, а також сумку знайомої власниці будинку.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 12 років.

Як інормує «БУГ», крадіжка відбулася у будинку власника обмінників валют.

З місця злочину чоловіки втекли, втім лишили сліди, які вилучили для проведення експертизи. Експертизою наразі було встановлено причетність одного із трьох підозрюваних до організації та скоєння злочину.

Для подальшого проведення розслідування у підозрюваного хотіли взяти на експертизу зразок клітин епітелію з рота, втім він відмовився. Суд дав дозвіл на отримання біологічних зразків.

Судове слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зубр Показати IP 7 Січня 2020 19:15
Красави Ю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus