USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Скутер у руках волинського дикуна – гірше від атомної бомби

22 Квітня 2009 13:16
Упродовж минулої доби на Волині було зафіксовано 36 порушень Правил дорожнього руху, скоєних у нетверезому стані, з них 26 – «скутерні». Про це йшлося сьогодні, 22 квітня, під час прес-конференції в УМВС України у Волинській області, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами заступника начальника УМВС в області Володимира Остаповича, упродовж минулої доби нас Волині було зафіксовано 36 порушень Правил дорожнього руху, скоєних у нетверезому стані, з них 26 – «скутерні».
Начальник облуправління ДАІ Валерій Драко розповів, що цьогоріч водіями скутерів спричинено понад десяток ДТП із летальним наслідком. Нагадаємо, що вчора, 21 квітня, у ДТП на Волині загинув пасажир скутера.
Окрім того, градоначальник Богдан Шиба доручив юридичному управлінню Луцької міськради, дослідивши законодавство, запропонувати механізм упорядкування в обласному центрі руху скутерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вінстон Показати IP 22 Квітня 2009 15:10
Поки грім не вдарить - Шиба не перехреститься!
seal Показати IP 22 Квітня 2009 19:58
Цікаво, скільки буде ще досліджуватись законодавство і бездіяти ДАІ? Варто лише у вечірній час пройтись по проспекту Волі і Ви неодмінно побачите як по проїжджій частині на шалених швидкостях носяться мотоциклісти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus