USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Судили волинянина, який «замінував» сцену в Ковелі, де відбувався концерт на підтримку Тимошенко

19 Липня 2019 23:04
Волинянин, який повідомив правоохоронні органи про нібито замінування сцени, де відбувався концерт на підтримку кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко, отримав один рік умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

Під час судового засідання встановили, що 25 лютого цього року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, здійснив екстрений виклик на спеціальну телефонну лінію «102» та повідомив черговому диспетчеру неправдиву інформацію про те, що сцену, встановлену на центральній площі Героїв Майдану в Ковелі, де відбувався концерт на підтримку кандидата в Президенти України від ВО «Батьківщина», заміновано.

У зв'язку з вищевказаним повідомленням, правоохоронними органами проведено евакуацію осіб, що знаходились на території центральної площі міста поблизу сцени, місце події було оточено. Варто зазначити, що через неправдиве повідомлення про вибух довелося залучити працівників правоохоронних органів міста Ковеля, підрозділ вибухотехнічної служби ГУ Національної поліції у Волинській області, працівників УДСНС України у Волинській області. Втім, за результатами проведення яких інформація про підготовку вибуху не підтвердилась.

Зазначимо, що між обвинуваченим та прокурором була укладена угода про визнання винуватості.

Відтак, його визнали винним та призначили покарання у виді двох років позбавлення волі, змінивши його на умовне терміном на один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
савченко Показати IP 20 Липня 2019 09:09
завеликий термін! подумаю,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus