USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку п’яний екс-міліціонер потрапив у ДТП. Оновлено

20 Березня 2019 21:10
ДТП за участю позашляховика Volvo XС та автомобіля Opel Vectra трапилась ввечері 20 березня на проспекті Перемоги в Луцьку. За кермом легковика, зі слів очевидців, перебував п’яний екс-працівник міліції.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці аварії.

Як зазначили свідки, автомобіль марки Volvo рухався проїжджою частиною зі сторони стадіону Авангард, у той час Opel виїхав з вулиці Генерала Шухевича. Відтак, відбулося зіткнення двох авто. Легковик отримав серйозні механічні пошкодження передньої частини, натомість кросовер залишився майже неушкоджений.

Під час оформлення ДТП працівники поліції виявили, що водій Opel, який і спричинив аварію, перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час затримання чоловік поводив себе агресивно, чинив опір працівникам поліції, які були змушені одягнути на нього кайданки.

Чоловік несамовито кричав, лякаючи перехожих, переконував, що у нього – група інвалідності.
Зі слів одного зі свідків аварії, за кермом автомобіля Opel перебував колишній працівник міліції. Таке припущення підтвердив і працівник служби таксі, який також випадково бачив ДТП.


«Водій «Опель Вектра», виїжджаючи на Перемоги, повернув направо та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з «Вольво». Водія «Опеля» відвезли на освідування, оскільки нецензурно висловлювався, поводився агресивно та кричав. На нього оформили протокол за вчинення ДТП, також повезли на освідування в наркологічний диспансер, де він відмовився від проходження огляду. Тож цим, автоматично, визнав вину ще й у керуванні в стані сп'яніння, відповідно, оформлено ще один протокол», - прокоментували у прес-службі патрульної поліції.
Зазначимо, що не так давно інший правоохоронець напідпитку спричинив аварію, в результаті якої загинуло двоє людей. Два автомобілі зіткнулись в селі Дачне, що поблизу Луцька, ввечері 21 лютого. У результаті зіткнення двоє осіб загинули на місці події, постраждала 9-річна дитина, яку госпіталізували в лікарню.

Як стало відомо пізніше, за кермом автомобіля Mercedes-Benz, який спричинив смертельну ДТП, перебував екс-очільник луцького карного розшуку Геннадій Єпіфанович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вах Показати IP 21 Березня 2019 06:02
Всі мєнти алкаші...,треба в поліцію набирати штундів-і тверезі будуть і замість виписувань протоколів-читатимуть порушникам псалми)))!
Ч до Вах Показати IP 21 Березня 2019 09:18
Ахахахахаахха
Активіст до Вах Показати IP 21 Березня 2019 14:57
І без томаса живуть і між сектами не бьються. Люди майбутнього.
111 Показати IP 21 Березня 2019 08:01
Екс ну іщо . Він що тварина до кінця своїх років життя. Він звичайний пенсіонер.
O_o? до 111 Показати IP 21 Березня 2019 09:18
Судячи з того, як він поводився, тварина він ще та
Наркодиспасер до 111 Показати IP 21 Березня 2019 11:37
Нехіло пенсіонер так обдо******))))))
Кузя Показати IP 21 Березня 2019 20:25
Я ніколи не працював в міліції...Не пишіть брехні...Я просто п'яний бичара...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus