USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку шукають свідків ДТП

9 Вересня 2014 12:14
ДТП за участі автомобіля DAF та велосипедиста сталася вчора, 8 вересня, на перехресті Карпенка-Карого та Дубнівської.

Вантажівка повертала на зелене світло світлофора праворуч, водій почув скреготіння та вигуки свідків ДТП – під колесами опинився велосипед.

«Проїжав перехрестя Дубнівської десь о14-00, під фурою лежав велосипед, дуже пошкодженний, таке враження, що його переїхала фура всіма колесами, що з велосипедистом - не знаю», - пише очевидець на луцькій дошці.

Так, 34-річний водій, керуючи автомобілем «ДАФ», під час повороту праворуч допустив зіткнення з велосипедом, яким керував 35-річний лучанин. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження і госпіталізований у міську лікарню, - коментують інцидент у прес-службі волинської міліції. Наразі постраждалий луцький дизайнер Віктор Нумержицький потребує переливання крові.

Учасники ДТП розшукують свідків аварії. Тих, хто став очевидцем ДТП, просять телефонувати за номером 099 28 28 643
Фото - з луцької дошки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
спостерігач Показати IP 9 Вересня 2014 13:52
Постраждалий велосипедист: Нумержицький Віктор, перебуває в дуже важкому стані. Сьогодні для нього було зібрано Автомайданом України кров в центрі переливання крові. Наступний збір запланований на четвер. Просимо всіх небайдужих приєднатися...
петро порошенко Показати IP 9 Вересня 2014 17:28
коментар було видалено
андрій Показати IP 9 Вересня 2014 19:28
Велосипедист не правий вони завжди їздять як їм хочеться.
Андрій до андрій Показати IP 11 Вересня 2014 09:09
Велосипедіст не ідіот ні яку фуру він не обганяв ,жодній нормальній людині ,хто на велосипеді не прийде в голову обганяти фуру.Він їхав по правилам.Просто водій Кацай Саша його не побачив.Вина водія 100 відсотків. Ця скотина даже не вийшла з автівки ,а звонив свому братику в ДАЇ і питав що робити, що казати. Приїхав братік і тут почалися чудеса фальсифікациї фактів.Так ,що якщо віреш пліткам ,можеш їх поширювати. і називати мого чоловіка ідиотом.На сьогоднішній день Вітя досить у важкому стані,Водій фінансово відмовився допомагати, не зважаючи,що я залишилась сама,з маленьклї дитиною на руках,а на підтримання його життя в пеанімациї іде більше 2 тисяч на день.А водію совість не мучає,він бреше,щоб не платити не копейки,вот в чому вся суть
проф Показати IP 9 Вересня 2014 19:53
велосипедист баран.деб..л и тд.тре головою думати.тепер із-за цього хруста водію проблеми.
У-ух! Показати IP 9 Вересня 2014 21:50
Велосипидістам неможна їздити по дорогах; вело в руки і по тротуару
Хуу до У-ух! Показати IP 10 Вересня 2014 11:37
Вам слід було б спершу почитати правила дорожнього руху, перш ніж висловлювати свої "рятівні" поради. Велосипед — це транспортний засіб і ,як і будь-який транспортний засіб, їхати по тротуару не має права.
маренго Показати IP 10 Вересня 2014 08:27
велосипедист, виїзжаючи на дорогу, повинен бути максимально яскраво вдягнутим. Тоді в нього збільшуються шанси виділитись в потоці.
вова Показати IP 10 Вересня 2014 09:19
велосипедист хотів обігнати фуру з правої сторони це казали водії що стояли за фурою на світлофорі водія фури там вини нема за таких ідіотів і стрдають водії
Водій до вова Показати IP 10 Вересня 2014 12:21
Вова потрібна ваша допомого як свідка дайте номер будь-ласка!
Анонім до Водій Показати IP 11 Вересня 2014 09:01
Ти ,вбив людину на смерть і хочеш ще Вові заплатити,щоб Вийти чистим із води.?Як ти можеж брехати ,що Вітя тебе обгоняв,коли ти його взаалі не бачив??????????????? Чи перед тим якти повертати ти не міг подивится чи не їде хтось попереду,подивитися у всі дзеркала ,включити сигнальні вогники.Думаєш братік витягне,поможе,як минулий раз???????????????????????Робите з братіком фальсіфікацию події?А тепер находиш людей платиш їм гроші,щоб підтвердили твою брехню? Ти думаєш,я не знаю,що твоїх свідки куплені?...Мені від тебе нічого не треба,ти краще подумай, як ти будеш з тим жити,одна смерть на тобі вже є,тепер мабуть буде друга.Хотя,як я бачу ти не з тих людей в яких я совість,або як кажуть Бог в душе.Спиться тобі я бачу добре.
Наталя, дружина Вікт до вова Показати IP 10 Вересня 2014 18:50
Вова, будь-ласка зателефонуйте на мій номер телефону 0667891274. Буду дуже вдячна.
Анонім до вова Показати IP 11 Вересня 2014 08:48
Вова ,Велосипедіст не ідіот ні яку фуру він не обганяв ,жодній нормальній людині ,хто на велосипеді не прийде в голову обганяти фуру.Він їхав по правилам.Просто водій Кацай Саша його не побачив.Вина водія 100 відсотків. Ця скотина даже не вийшла з автівки ,а звонив свому братику в ДАЇ і питав що робити, що казати. Приїхав братік і тут почалися чудеса фальсифікациї фактів.Так ,що якщо віреш пліткам ,можеш їх поширювати. і називати мого чоловіка ідиотом.На сьогоднішній день Вітя досить у важкому стані,Водій фінансово відмовився допомагати, не зважаючи,що я залишилась сама,з маленьклї дитиною на руках,а на підтримання його життя в пеанімациї іде більше 2 тисяч на день.А водію совість не мучає,він бреше,щоб не платити не копейки,вот в чому вся суть.
Наталя, дружина Вікт Показати IP 10 Вересня 2014 18:45
Дуже прошу, хто став очевидцем ДТП зателефонуйте будь-ласка на мій номер телефону 0667891274. Буду дуже вам вдячна за будь яку інформацію.
вова Показати IP 10 Вересня 2014 19:22
не хочу проблем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus